FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Gigi Becali i-a răspuns lui Pițurcă » Patronul Stelei a dat cărțile pe față! Care e motivul supărării: "Aşa voia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 12:47

Gigi Becali i-a răspuns lui Victor Pițurcă, care a atacat echipa campioană, susținînd că nu este adevărata Steaua. Patronul formației roș-albastre a explicat motivul pentru care fostul selecționer a dat acele declarații. 

"Pițurcă e supărat că voia 500.000 de euro de la transferul lui Gardoș. Nu mă cert cu el. Dar eu i-am zis atunci lui Pițurcă că nici eu nu am luat bani, a luat doar clubul. El l-a adus într-adevăr pe Gardoș la Steaua.

Lucrurile astea nici măcar nu mi le-a zis mie. A vorbit cu Luțu. Cu el am fost prieten, dar acum nu mai vorbesc cu el. A, dar! Am vorbit în pușcărie că i l-am dat pe Sînmărtean și pe Szukala. Dar a zis că îmi răspunde el. Am văzut cum mi-a răspuns, n-am văzut banii nici pînă azi pe ăia doi.

El a zis că Steaua asta nu e Steaua, dar eu am și semnătura lui pe acte acolo. Să zică ce-o vrea, e treaba lui", a zis Gigi Becali într-o conferință de presă. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
andy_2008
andy_2008  •  19 Septembrie 2015, 07:29

Piturca e un vierme,a distrus Craiova.

vasglo
vasglo  •  18 Septembrie 2015, 21:40
Postat de vasglo pe 18 Septembrie 2015, 21:25

Cine este Piturca?? O fi bagat el vreun leu/euro/ dolar in Steaua??? O fi antrenat el vreo echipa de club din Europa, alta decat Steaua sau Craiova?..Daca pana si arabii l-au dat afara, despre ce antrenor vorbim?!.....

draga vasglo, Piturca e ala care vrea milioane, ca el e "dashtept", si in contract, chiar daca nu face performanta, "patronul" e de vina, ca l-a scapat "prostata" si a zis "nasoale" despre el??!...:)) L-a intrebat cineva pe "antrenorul national", cum de nu s-a inteles cu arabii?? Is astia mai rai decat Becali??....:))

vasglo
vasglo  •  18 Septembrie 2015, 21:25

Cine este Piturca?? O fi bagat el vreun leu/euro/ dolar in Steaua??? O fi antrenat el vreo echipa de club din Europa, alta decat Steaua sau Craiova?..Daca pana si arabii l-au dat afara, despre ce antrenor vorbim?!.....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează