FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRAATAC GOLD

"Gigi Becali i-a turnat unei fete în decolteu bucăţi de gheaţă" :D

Articol de - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Poveste de o savoare incredibilă la Contraatac Gold, la GSPTV, spusă de Corneliu Vadim Tudor. Acesta a apovestit un eveniment care-i are în prim-plan pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, dar şi fostul jucător al roş-albaştilor, Gică Hagi.

 

"în 1990 mergeam cu maşina pe Calea Victoriei, pe la 1 noapte, cînd treceam pe lîngă Salonul Spaniol, văd doi-trei oameni fugărindu-se în plină stradă. Am remarcat şocat că în coada plutonului era Gică Hagi. I-am cerut şoferului să oprească şi am avut altă surpriză!

Un amic de-al meu îl alerga pe Gigi să-l bata. Becali era atunci slab cu mustaţă, cîrlionţat. Amicul respectiv mi-a povestit că erau la masă, iar Gigi i-a turnat unei fete în decolteu bucăţi de gheaţă, iar acesta i-a pus frapiera în cap, şi dă-i bătaie apoi! S-au alergat şi pe-afară, iar Gica îi ţinea partea lui Gigi, sărise pentru el. S-au alergat, dar nu s-a mai prins. Vă daţi seama cît era Gigi de sprinten la vremea aia daca nici Hagi nu reuşea să se ţină de el", a spus Vadim Tudor.

În această seară, la Contraatac Gold aveţi din nou întîlnire cu O altfel de Cupa Mondială, cu un joc de un dramatism teribil! Partida dintre România şi Suedia din 1994 de la Campionatul Mondial comentată în premiera la GSPTV de Ioan Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
cvimer
cvimer  •  28 Iunie 2010, 02:41

Rusine FIFA! Citeste mai multe despre Mondiale si nu numai pe Jurnalul de Fotbal - fotbal in stare pura. Nimic despre patroni analfabeti, impresari interlopi, bombe sexy sau alte cancanuri. Vino pe fotbalvvv.com

marabona
marabona  •  27 Iunie 2010, 16:26

"Poveste de o savoare incredibilă" ... doamne ce presa de cacao, cred ca sunt cei mai slabi jurnalisti din Europa. Mai jos decat voi nu cred se poate.

stancualexro
stancualexro  •  27 Iunie 2010, 16:17

Articolul asta e pentru ca va pasa prea mult de sport ? ... sau de can-can-uri ???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează