FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

VIDEO Gigi Becali, sunat de impresar după CFR Cluj - FCSB: „Prețul e acum de două milioane de euro. Nu vreau să-l mai dau”

FOTO: Raed Krishan +43   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 06 februarie 2023 11:38 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 13:05

După ce a decis derby-ul CFR Cluj - FCSB 0-1, mijlocașul Malcom Edjouma (26 de ani) a intrat pe lista preferaților lui Gigi Becali.

Aflat în vederile maghiarilor de la Ferencvaros, francezul a marcat un gol spectaculos în derby-ul cu CFR Cluj, iar Gigi Becali nu mai este dispus să renunțe la el.

Un campion cu Dinamo în 2007 și fost jucător la FCSB dezvăluie cum a ajuns să lucreze la Autostrada Soarelui: „Erau seri în care plângeam” » A vrut să plece să lucreze în Anglia
GSP LIVE
Un campion cu Dinamo în 2007 și fost jucător la FCSB dezvăluie cum a ajuns să lucreze la Autostrada Soarelui: „Erau seri în care plângeam” » A vrut să plece să lucreze în Anglia

VIDEO Gigi Becali nu mai vrea să-l dea pe Malcom Edjouma 

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit azi că după meciul din Gruia a fost sunat de un impresar și i-a transmis că prețul lui Edjouma s-a modificat.

„M-a sunat impresarul aseară în legătură cu Edjouma. I-am zis «Nu mai face 1,4 milioane de euro. Face 2 milioane de euro». Zice «Domnule, ai spus 1,4 milioane». Acum nu mai vreau să-l dau”, a declarat Gigi Becali.

FCSB l-a cumpărat pe Edjouma în vară, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Francezul trecut și pe la Farul, a jucat 30 de meciuri în acest sezon, reușind 6 goluri și 3 pase de gol.

1.200.000 de euroe cota lui Malcom Edjouma, potrivit transfermarkt

VIDEO Golul marcat de Malcom Edjouma în CFR Cluj - FCSB  

Mijlocașul francez de 26 de ani a reușit să decidă meciul în minutul 88, după o acțiune spectaculoasă. Faza golului a pornit de la Ejdouma, care a recepționat o minge la 40 de metri de poarta lui Scuffet. Deși era înconjurat de 5 adversari, mijlocașul a pătruns către buturile italianului și i-a pasat, la întâlnire, lui Octavian Popescu. 

Acesta i-a întors mingea lui Edjouma, la marginea careului mic, iar francezul a profitat de lipsa de marcaj și a finalizat elegant, din prima, trimițând mingea pe lângă Scuffet.  

Pentru francezul adus în Liga 1 în ianuarie 2020 a fost golul cu numărul 10, în 57 de meciuri. Are 4 pentru FC Botoșani și 6 pentru FCSB.

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - FCSB

+39 FOTO

Citește și: 

Gigi Becali, euforic după CFR Cluj - FCSB: „Vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! Nici Barcelona nu juca în asemenea vijelie”

Ilie Dumitrescu îl laudă pe Gigi Becali, după ce patronul celor de la FCSB nu a efectuat nicio schimbare în pauza meciului cu CFR Cluj: „A fost echilibrat, inteligent, înțelept”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
atthur
atthur  •  06 Februarie 2023, 22:00
Postat de Moshu pe 06 Februarie 2023, 20:30

hahaha...la nivelul tau de cultura si inteligenta,invectivele alea se cheama "coversatie"....hahaha...mai degraba malversatie...penibilule...

Să hahai,băi prostule cu ăia care-ti permit și cu care îți permiți și cu aia de *** și nu te-a educat!!! moshu,auzi....*** cu ochi....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  06 Februarie 2023, 21:28
Postat de guimaraes1.0 pe 06 Februarie 2023, 18:52

Prost mai esti babpnm.nu ti-ai dat seama ca esti favoritul lui lasp asa ca n-ai rival ravwccare sa-ti ia locul asa ca stai linistit bamje ca esti titular la tibi.

Draga guimaraesp, eu sper ca n-ai dat in AGRAMATISM, dupa atatasp la tibi, ca deja scrii niste hieroglife, care-ncep sa semene cu desenele, colorate de Firicel, tot mai mult !! :(((

hofer
hofer  •  06 Februarie 2023, 21:14

Spectaculos este altceva. In 30 de meciuri 6 Goluri ? Mare scofala.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close