FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, AZI, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali: "În locul lui Nicoliţă va fi Rădut şi Surdu în locul lui Kapetanos. Fundaş dreapta va fi Emeghara"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit înaintea partidei cu FC Vaslui şi a povestit care este atmosfera din vestiarul Stelei

 

"Meciul este cu o contracandidată la titlu, nu este un duel al patronilor. Kapetanos este vital sistemului, nu echipei. Poate acum, Ilie va folosi alt sistem. Dumitrescu m-a asigurat că sîntem pregătiţi pentru acest meci. Mă bucură atitudinea asta a lui pentru că îmi dă o linişte. Nu ştiu de ce tot vorbim despre Piţurcă, gata, s-a dus, trebuie să vorbim despre Steaua. El este un capitol închis pentru Steaua

În locul lui Nicoliţă va fi Rădut şi Surdu în locul lui Kapetanos. Fundaş dreapta va fi Emeghara", a spus Becali la sportro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
vlahcon
vlahcon  •  22 August 2010, 18:30

Ciobane du-te in mortii lu mumata pe camp!Iar te crezi antrenor?Vai de capul tau ciobane,esti prost rau!Pleeeeaaaca oierule!!!

ockiu
ockiu  •  22 August 2010, 18:28
Postat de dragos1976 pe 22 August 2010, 16:44

nu ii mai luati ciobanului interviu..

saracii astia de la gsp sunt mai limitati decat becali ... p.s. cam atat cu cititu` acestor gen de stiri - ma jur ca nu voi mai citi nici o stire unde e introdus si numele europarlamentarului.

ockiu
ockiu  •  22 August 2010, 18:26
Postat de royal_army pe 22 August 2010, 16:49

Va place "antrenorul" Stelei "stelistilor" ? Muriti toti care il credeti pe Oier salvatorul Stelei si patronul model,muriti si voi si el.

fii pe pace ca nu moare nimeni - cu atat mai putin jiji becali. personal nu mi-a placut ca antrenor la steaua dar trebuia sa-i acordam si lui o sansa - din pacate pentru sustinatorii acestei echipe JIJI e creditorul firmei si detine peste 50% din actiuni - daca el nu vrea sa le vanda - clubul de fotbal e a lui si face ce vrea cu el ... p.s. nu stiu cat ar rezolva - stadionul GOL 1 sezon intreg - dar eu asa fac de vrio 3-4 sezoane - poate chiar de dupa semifinala din uefa - stau acasa!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează