FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, înainte de CFR Cluj - U Craiova: "Mangia îmi era antipatic, dar acum îmi place"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 13:38

Gigi Becali nu crede într-un aranjament la meciul dintre CFR Cluj și U Craiova.

  • CFR Cluj - U Craiova se joacă sâmbătă, de la 20:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

"Nu mai există blaturi, aranjamente, în Liga 1. Meciul dintre CFR și Craiova o să fie sută la sută corect. Nu veți mai vedea blat niciodată în Liga 1. Eu nu pot premia Craiova la acest meci. Rotaru e un om cu bani. Nu acceptă el să o premiez eu, chiar dacă aș încerca, m-ar refuza. Eu nu ma fac asta oricum. 

 Craiova nu este sigură de locurile de Europa League. Joacă pentru ei. În plus, este Mangia acolo. La început îmi era antipatic, nu mi-a plăcut. Acum mi-e simpatic. Cu drag ascult declarațiile lui. Nu vreau să vorbesc acum despre aducerea lui la FCSB, știu că despre asta vorbește toată lumea", a declarat Becali la TV Pro X.

Citește și: În ziua decisivă pentru "Steaua", Becali spune tot ce are pe suflet: "Mi se ridică părul pe mine. Am rămas încremenit"

Programul etapei cu numărul 8

program

clasament play-off

fcsb

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
ucv1948
ucv1948  •  04 Mai 2018, 21:16

Forzza CFR !!! M .. fcsb !!

840478632748481
Leana Mare  •  04 Mai 2018, 19:16

*** ! el a stricat fotbalul din Romania cu salariile lui de nesimtit ,bani furati de altfel prin folosirea numelui ,marcii , coeficientului uefa , etc ,. acum mai nou are alte metode , inainte de meciurile directe , face oferte de nerefuzat pt . adversari ! GOLAN DE DOI LEI ! Sper sa fie pedepsit , macar de DUMNEZEU , pt. ceea ce gindeste si face !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craiovenis
craiovenis  •  04 Mai 2018, 19:09

Mangia e bun pana la meciul direct cu FCSB(conform justitiei NICIODATA STEAUA!), daca s-ar putea sa bata CFR, ar fi FCSB(NICIODATA STEAUA!) campioana.... Interes de cioban! Ca il vrea pe Burlacu, ca si Baluta ar fi bun, Mateiu e peste toti inchizatorii FCSB, cam asta e ciobanul cu valiza!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează