FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl "mitraliază" pe Rădoi: "Minte! Devine penibil, se face de râs, e prea mult!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 12:24

Gigi Becali l-a taxat pe Mirel Rădoi, după ce finul lui declarase ieri că a aflat că ar exista un afacerist gata să bage bani la CSA Steaua, dacă echipa ajunge în Liga a 2-a. 

Patronul FCSB, care azi a afirmat că exclude să facă pace cu CSA, spune că Rădoi minte și îl sfătuiește să nu mai vorbească despre acest subiect. 

"Eu cred că Rădoi minte când spune de patron la CSA Steaua. A propus el împăcare? (n.r. între Steaua şi CSA). A ajuns Rădoi să ne împace. Părerea mea că e prea mult. El e un om extraordinar, vorbeşte frumos, are har, doar că ar trebui să se întindă cât e plapuma lui.

Te apuci tu să spui că faci pace între Becali şi CSA? Să vorbească despre ce e în dreptul lui, îi dau sfat ca naş. Altfel, calcă strâmb şi se face de râs. Devine penibil și nu e bine pentru el", a zis Gigi Becali la TV ProX. 

Citește și ce a declarat ieri Mirel:

Rădoi, detalii despre proiectul de la CSA Steaua: "Se ştie cine e omul care urmează să preia echipa" » Declarație tare dată de finul lui Becali: "Toţi vor migra către această formație"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
162649084513790
Sorin Enciu  •  01 Noiembrie 2018, 21:06

*** de croitoiu!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  01 Noiembrie 2018, 17:05
Postat de Anton Pan pe 01 Noiembrie 2018, 16:58

Aduce radoi, cel intelept si drept, un print arab (al coroanei), cu multi bani si ii invita pe talpan si toata conducerea CSA la negocieri, la consulatul lor din Istambul si astfel se privatizeaza unitatea militara Ghencea!

Iti dai singur like Viorelu "stelistul" Predosanu... Aka securistul din HD. Ce penibil.

104343947122875
Anton Pan  •  01 Noiembrie 2018, 16:58

Aduce radoi, cel intelept si drept, un print arab (al coroanei), cu multi bani si ii invita pe talpan si toata conducerea CSA la negocieri, la consulatul lor din Istambul si astfel se privatizeaza unitatea militara Ghencea!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează