FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIȘOARA - FC VOLUNTARI 2-3

Gigi Becali își freacă mâinile de fericire! Jucătorul lui a făcut un meci uriaș astăzi

Daniel Benzar, numărul 97, cu spatele // Foto: Gabriel Brezeanu
Daniel Benzar, numărul 97, cu spatele // Foto: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 19:51

Daniel Benzar (20 de ani) a fost omul meciului în victoria pe care FC Voluntari a obținut-o pe terenul lui ACS Poli Timișoara, scor 3-2.

Mijlocașul împrumutat de ilfoveni de la FCSB a reușit un gol și a obținut două penalty-uri, care au fost decisive pentru echipa sa.

Fratele mai mic al lui Romario Benzar a deschis scorul după numai 7 minute, iar înainte de pauză a obținut primul penalty, care a fost transformat de Laurențiu Marinescu.

Cea de-a doua lovitură de departajare scoasă de fotbalist a venit în minutul 58, după un duel cu Haruț, însă Adrian Bălan a tras peste poartă.

"A fost un meci excelent făcut de întreaga echipă. Mă bucur că am 4 victorii din tot atâtea posibile cu Timișoara", a declarat Daniel Benzar la TV Telekom Sport

8 e nota
pe care a primit-o Daniel Benzar în GSP după meciul de astăzi

450.000 €e cota de piață a lui Daniel Benzar, conform transfermarkt.de

1 gol
în 11 meciuri jucate în Liga 1 a reușit Daniel Benzar pentru Voluntari

CLASAMENT

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
983732924972315
Soos Vilmos  •  05 Mai 2018, 15:22

Foarte bun acest jucator ( timisorean de origine) dar ar face cariera ca saritor in apa, dupa felul in care a plonjat de doua ori in careau.

albalbastru72
albalbastru72  •  05 Mai 2018, 00:56

Nu stiu ce isi freaca Becali dar nu poti face un meci ''urias'' in fata Timisoarei care e la retrogradare,asa ca lasati fitilele ca va ardeti.

valyomanyd
valyomanyd  •  04 Mai 2018, 21:50
Postat de Cosmin Veres pe 04 Mai 2018, 21:38

Nu cred ca-si freaca becali mainile de fericire, ziarist *** ce esti, n-ai auzit ca azi o pierdut definitiv procesul si marca steaua, crezi ca de benzar ii ardea lui becali azi? Asa ziaristi slabi ca aici eu n-am vazut pe nicaieri!

De la ziarist citire : ”Jucătorul lui a făcut un meci URIAȘ astazi”...:))))) Eu credeam că a făcut un meci PITIC :)))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează