FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL 4-1

Gigi Becali: "Joacă Steaua zici că-i Barcelona şi Stoichiţă zici că-i Guardiola!" :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 23:39

Gigi Becali, patronul Stelei, era extrem de fericit după succesul echipei sale cu Sportul Studenţesc, scor 4-1, cîntînd un celebru refren în direct la Digisport

"Joacă Steaua zici că-i Barcelona şi Stoichiţă zici că-i Guardiola! Dacă te încurci de Sportul, trebuie să te laşi de fotbal.  Pac, am marcat repede, am oprit motoarele şi ne-am distrat. Aşa face o echipă mare.

Bine, mie nu-mi convine că am oprit motoarele. Dacă eşti fotbalist de valoare, ai dragoste de fotbal, trebuie să marchezi goluri. Bine, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Să nu ne grăbim, stai să vedem ce face Stoichiţă", a spus Gigi Becali la DigiSport Special.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
tristan
tristan  •  09 Aprilie 2012, 00:59

da da....ai batut o echipa de copii...mare echipa steaua...

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Aprilie 2012, 00:57
Postat de kanye pe 09 Aprilie 2012, 00:28

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))...Mironica a declarat public ca e stelist!E video si pe youtube cand declara asta.Nu-ti trebuia mai mult de 2 minute sa auzi comentariulunui meci cu steaua ca sa-ti dai seama de lucru asta.

Te-ai uitat vreodata la emisiunea Pe bune? Cum poti spune ca Mironica e stelist? Omul uraste de moarte si Steaua si Dinamo. Cand comenteaza e altceva, foloseste vorbe mari ca sa atraga stelistii.. daca numai Steaua trece de grupe.. Cand o trece Dinamo, o sa-l auzi comentand ca un dinamovist

wollt
wollt  •  09 Aprilie 2012, 00:45

peste 3 etape tuna si fulgera ... si suporterii il scuipa iaras ... ca si ieri . ______ :)))))))))) Romanie Romanie :))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează