FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce pregătește Becali, după ce Mititelu i-a pus o clauză uriașă lui Bauza: „Aș încerca asta!”

Juan Bauza (26 de ani) a semnat nou contract cu FCU Craiova, valabil până în 2025, cu o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Gigi Becali laudă mutarea făcută de Adrian Mititelu.
Juan Bauza (26 de ani) a semnat nou contract cu FCU Craiova, valabil până în 2025, cu o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Gigi Becali laudă mutarea făcută de Adrian Mititelu.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2022 17:25 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 17:25

Juan Bauza (26 de ani) a semnat nou contract cu FCU Craiova, valabil până în 2025, cu o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Gigi Becali laudă mutarea făcută de Adrian Mititelu, dar nu și-a luat complet gândul de la fotbalistul argentinian.

Juan Bauza, noua feblețe a lui Gigi Becali din SuperLigă, a devenit intangibil. Finanțatorul celor de la FCSB spune că ar fi procedat la fel ca Adrian Mititelu.

„L-au «curățat» și pe ăsta!” » Dumitru Dragomir a analizat la sânge ultimele mutări de la FCSB
FCSB - ANDERLECHT
„L-au «curățat» și pe ăsta!” » Dumitru Dragomir a analizat la sânge ultimele mutări de la FCSB

Gigi Becali, despre noua clauză a lui Juan Bauza 

„Adrian Mititelu s-a mișcat bine și foarte repede. Și eu aș fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îți protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună. E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am șanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică față de cât dădusem pe Compagno.

Prima clauză o puteam plăti fără discuții, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt milioane pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona. 

Că aș încerca să îi fac o întrebare de preț lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăștia pentru un jucător din Liga 1”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Juan Bauza a semnat prelungirea cu FCU Craiova: „Clauză de reziliere de 8 milioane de euro”

De teama că l-ar putea pierde pe Bauza, FCU Craiova a inclus în noul contract al sud-americanului o clauză de reziliere în valoare de 8 milioane de euro, o sumă colosală pentru nivelul Ligii 1.

Din primele informații obținute de GSP.ro, noul contract al lui Bauza prevede un salariu de 14.000 de euro, dublul sumei pe care Juan o primea până acum.

VIDEO Adrian Mititelu rupe tăcerea într-un interviu acordat lui Ioanițoaia: „Am fost executat, defăimat, umilit, batjocorit! Rotaru a vrut să mă omoare!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Petrolul și-a luat portar cotat la 600.000 de euro

Surprize în echipele etapei » Nu se regăsesc deloc 10 dintre jucătorii convocați de Edi la ultima acțiune

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
zicsieu
zicsieu  •  15 Septembrie 2022, 21:56
Postat de valentindragobete pe 15 Septembrie 2022, 18:14

Metetelu a "jucat" pentru jijică, l-a scăpat de concurență iar daca Becali vrea se "rezolvă" și cu transferu' !

baaaa ! ce le stiti voi pe toate ! bravo ! numerele la loto le stii ? cat are scaun Putin? putin ?

mihaiviteazul
mihaiviteazul  •  15 Septembrie 2022, 20:04

Nu dau 8 milioane pe Bauzá că nu e Maradona, să de-a alții 50 de milioane pe Tavi Crevedia!!!

george.br
george.br  •  15 Septembrie 2022, 19:56
Postat de nasty1 pe 15 Septembrie 2022, 17:52

Nu mai aparuse pe ggsp de vreun sfert de ora nicio stire despre jiji si fcsb, dar au intervenit prompt asa-zisii "jurnalisti" si au rezolvat problema! :)))

Activistii sunt la datorie...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează