FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-2

Gigi Becali l-a scos din minți pe Hagi, apoi a dezvăluit numele fotbalistului favorit: "Nu se compară cu Messi, dar doar la el mă uit"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 08:39

Gigi Becali a avut o seară plină după victoria celor de la FCSB la Iași, scor 2-1. Patronul bucureștenilor l-a scos din sărite pe Gică Hagi (detalii AICI), apoi și-a declarat simpatia față de brazilianul Neymar. 

"Eu nu mă uit la fotbal internațional. Mă uit doar dacă joacă Barcelona sau PSG. Bine, Neymar nu se compară cu Messi, dar dacă joacă PSG, mă uit ca să-l văd. E mai pe placul meu brazilianul.

Ca Lionel Messi nu s-a născut și nici nu o să se mai nască niciodată vreun fotbalist. Nici nu se compară cu altul, nici 7 Cristiano Ronaldo nu fac cât el", a mărturisit Gigi Becali aseară la TV Digi Sport.

Becali a făcut apoi și o comparație care l-a deranajat pe Gică Hagi: "Florinel Coman nu o să ajungă fotbalist. Mai mult figurile de el.Eu îi ziceam Mbappe  că nici nu știam cine e ăla. M-a păcălit Gică, a zis el odată că ce are Mbappe și nu are Coman ..."

Vezi și: Gigi Becali îl desființează pe Florinel Coman: "Băi, Mbappeule, m-am păcălit! S-ar putea să stea muuuuuultă vreme pe bancă"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  26 Noiembrie 2018, 15:19

Nu știu pentru ce acest măscărici este atât de luat în seamă?? Pentru banii care-i bagă la gsp sau la alte televiziuni care-i fac reclamă ???? Cred că mai repede pentru asta, că la altceva nu-l duce mintea. Să nu-l credeți așa evlavios pentru că înjură ca un birjar.

mosvasile
mosvasile  •  26 Noiembrie 2018, 14:05

"Florinel Coman nu o sa ajunga fotbalist!M-a pacalit Gica"!O fi,dar in cazul asta de ce si-l impune la U21?

magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2018, 13:19
Postat de talpan_terminator pe 26 Noiembrie 2018, 09:23

Gigi, Gigi, lasa vorba. Mai bine pregateste banii care ii datorezi Stelei Bucuresti! 10 zile mai sunt pana la proces... Clepsidra e intoarsa, nu mai merge cu amanari si tergiversari.. Veniti cu actele (daca aveti), trimiteti un reprezentant oficial la instanta (sunteti obligati) sau scoateti banii pentru impostura (varianta cea mai plauzibila) !!!

Sa se faca dreptate si Becali sa platesca despagubiri CSA-ului!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează