FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, criză de râs când a văzut ce vor șefii lui Dinamo: „Doamne, iartă-i! Caută cerșeală. Îți dai seama ce tâmpenii?”

Gigi Becali // FOTO: Cristi Preda +12   FOTO
Gigi Becali // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 16:19 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 17:48

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost azi la baza roș-albaștrilor de la Berceni și a râs de Dinamo.

  • Context: Dinamo a depus memoriu la FRF pentru a câștiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc. Pe teren, roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 și 1-0.  O decizie s-ar putea da azi

Întrebat despre dorința lui Dinamo de a juca finala Cupei României în locul lui FCSB și de cere despăgubiri de milioane de euro, Gigi Becali a avut o criză de râs și i-a ironizat pe dinamoviști.

„Numai ei sunt în stare să facă așa ceva! Să meargă la TAS? Ei trebuie să demonstreze câștigul pe care l-a pierdut. Din sponsori și participare în preliminarii iei 2-300.000 de euro. Trebuie să intri în grupe. Ei ies din turul 3. Pe cine să bată? 

FCSB. Gigi Becali, criză de râs când a văzut ce vor șefii lui Dinamo: „Doamne, iartă-i! Caută cerșeală. Îți dai seama ce tâmpenii?”
Becali râde de Dinamo // FOTO: Captură Pro X

Auzi, sunt atât de multe lucruri năstrușnice, încât te minunezi și râzi. Sunt oameni mari, nu copii, și fac lucruri năstrușnice. Îți dai seama ce tâmpenii? Îți dai seama ce oameni? Lasă că sunt lucruri năstrușnice, dar e cerșeală... Caută cerșeală! Caută noduri în papură! Doamne, iartă-i!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

VIDEO. Gigi Becali impune dictatura la FCSB

FOTO. Imagini spectaculoase de la conferința lui Gigi Becali și prezentarea lui Buș

+8 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Opinie GSP despre falimentul moral al „New Dinamo”: cele două momente care alcătuiesc perfect eșecul lui Negoiță în club

EXCLUSIV Victima debandadei din vestiar? Întrebare frontală pentru Adi Mihalcea, după ce a fost demis: „Să nu poți să ții în frâu echipa asta?”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (89)
trink
trink  •  16 Iulie 2020, 20:26

smockine uscate vrea cineva?!

cici.beecalie
cici.beecalie  •  16 Iulie 2020, 07:04
Postat de irldawe pe 15 Iulie 2020, 18:50

noi facem pariu ca esti prost si sigur castigam !:))

*** FCSB nu a fost, nu este si nu va fi Steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10216741700672837
Kevin Mann  •  16 Iulie 2020, 02:23
Postat de creeperno pe 15 Iulie 2020, 22:55

Poti sa razi,poti sa plangi dar decizia va fi in favoarea noastra.

Da, o să retrogradeze Dinamo - ăsta o să vă fie singurul “câștig”. Cât de naiv poți fi să crezi că o să câștigați la masa verde?! Dar măcar o să vedeți la televizor un meci bun în finala dintre Sepsi și FeCeSeBee.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează