FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 3-1

Victoria cu Poli Iași l-a făcut pe Gigi Becali să ridice în slăvi doi fotbaliști: „Va ajunge 500 de milioane, Mbappe are doar viteză” / „Conduce mingea cu talpa, ca Messi”

Olimpiu Moruțan (21 de ani) și Octavian Popescu (18 ani) au avut prestații excelente în FCSB - Poli Iași, scor 3-1. Gigi Becali a vorbit la superlativ despre cei doi.
Olimpiu Moruțan (21 de ani) și Octavian Popescu (18 ani) au avut prestații excelente în FCSB - Poli Iași, scor 3-1. Gigi Becali a vorbit la superlativ despre cei doi.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 23:08 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 23:35

Olimpiu Moruțan (21 de ani) și Octavian Popescu (18 ani) au avut prestații excelente în FCSB - Poli Iași, scor 3-1. Gigi Becali a vorbit la superlativ despre cei doi. 

Octavian Popescu a pasat decisiv la reușita de 1-0, semnată de Florin Tănase, apoi a închis tabela, cu golul din minutul 90. A fost prima lui reușită în Liga 1. Olimpiu Moruțan a revenit după o accidentare, a intrat în repriza secundă și a înscris un gol superb, cu un șut la vinclu, de la 17 metri de poartă.

GIgi Becali, laude pentru Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu

„L-ați văzut pe Moruțan, nu? Ce v-am spus eu, că va fi cel mai bun. Dacă el trage mingea cu talpa.... El a început să joace ca Messi, nimeni nu poate să îl mai oprească. 

Pe Tavi Popescu, dacă primesc ofertă de 20 de milioane nu îl dau! M-a întrebat Mihai [Stoica]. Doar de la 20 de milioane de euro în sus, dar să păstrez un procent de 30% la revânzare. Pe orice sumă l-aș da, fără 20% nu pleacă. La Man mai am 5%. Popescu va ajunge la un moment dat 500 de milioane. Păi, Mbappe are doar viteză, Tavi driblează”, a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Pe Octavian Popescu l-a adus Giovanni la «palat», a avenit cu părinții lui. Îmi trimisese vorbă Pițurcă, când a plecat supărat de acolo. Când am întrebat oamenii de la Academie dacă merită 80.000 de euro, mi-au zis că merită și 500.000
- Gigi Becali

Citește și alte știri despre FCSB:

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Ce s-a întâmplat cu jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan: „Toată lumea a rupt contractul”

Basarab Panduru, vrăjit de un fotbalist de la FCSB: „E magician, omul pentru care te duci la stadion”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  31 Ianuarie 2021, 10:23
Postat de pspsps pe 31 Ianuarie 2021, 09:00

bate campii sau nu, are cei mai bine cotati jucatori din mamaLiga1 si vinde pe cele mai mari preturi. ce alta echipa face asta? craiolguta nu mai are ce sa vanda, viitorul si-a terminat rezerva de vopsiti, de fc *** ce sa mai vorbim...

Pt o echipa de fotbal, principala masura a succesului sunt rezultatele sportive, nu cele financiare! Bineimteles ca si banii conteaza, dar nu primeaza, Iar ca rezultate sportive nu stati grozav de ani de zile. Dar chiar si la vanzari de jucatori, e primul jucator vandut dupa ani de zile. De 3 ani de zile visa ciobanul sa-i vanda pe Man, Coman, Tanase , pe 30 de milioane fiecare. Una alta a plecat unul singur pe 8-9 milioane. Ca si comparatie Craiova a vandut pe aproape acelasi bani o rezerva cu 8 goluri in Liga 1!

ripensistu
ripensistu  •  31 Ianuarie 2021, 10:17

Chiar atat de sclavi sinteti sa il dati non stop numai pe ciobanul asta *** si infractor? #farapenaliinfotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109425714449738
Ioan Ionescu  •  31 Ianuarie 2021, 09:23

Gigi ,Gigi,Gigi,ai zis ca nu mai vorbesti ,ca nu te bagi daca echipa merge bine ,cat a durat minunea?????Bine in orice afacere importanta e profitabilitatea dar tu ai in minte numai bani si nu o sa te schimbi ,naravul devine a doua natura bine spunea un filosof,de aceea ti-ai atras antipatii,iar fotbalul nu inseamna numai bani,,,,,lasa jucatorii in pace ,nu fi capos si invata de la cei ce au reusit si au o viata in fotbal,cu laude exagerate le faci rau ,nici nu-i critica cum faci tu cand gresesc caci sunt tineti si se demoralizeaza.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează