FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - STEAUA, LIVE VIDEO PE GSP.RO SI ANTENA 1, ORA 17:00

Gigi Becali: „M-a deranjat că Mititelu a instigat publicul, dar batem 5-0”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Gigi Becali a comentat într-o amplă intervenţie telefonică, la televiziunea sportro, meciul de astăzi contra Craiovei şi lupta pentru titlu:

Dacă nici Steaua nu bate Craiova, ce să mai căutăm în campionat? Mititelu îşi dă şi el importanţă că aşa sînt toţi oltenii. Eu l-am băgat şi eu în seama că aveam impresia că e om de calitate, dar mai bine mă abţineam. Nu sunt eu prieten cu Mititelu.

Eu am vrut să-i iau apărarea, că am văzut că era mereu luat la mişto, dar trebuia să nu fac asta. Eu nu sunt prieten cu el. Acum face declaraţii d-astea, că ne aşteaptă o atmosferă ostilă. Păi ce atmosferă ostilă, eu vin la meci, nu la război. El în Ghencea a fost aşteptat de o atmosferă ostilă?

A zis că-i vom contacta jucătorii? Mari jucători are el să-i contactăm noi. Şi de Costea, el mi-a zis că nu-l dă nici pe 3 milioane, dar m-a rugat la plecare să zic şi eu ceva de jucător, ca să-i crească cota. Şi eu am zis şi eu aşa, îl vreau pe Costea. Dar dacă mă supără, o să vadă el cum îl iau eu pe Costea. Credeţi că-l iubeşte aşa mult Costea pe Mititelu? Dacă nu-i dă drumul, stă pînă îi expiră contractul şi apoi vine la Steaua.

Eu am vrut să-l respect pe Mititelu, l-am primit la masa mea, şi apoi îmi aud tot felul de vorbe. Cel mai tare mă deranjează asta, cu «ce atmosferă ostilă îl va aştepta pe Gigi Becali». Adică ce atmosferă ostilă să fie pentru Gigi Becali în Ţara Românească?

Nu o să poată niciodată Mititelu, unul pe care-l cheamă Mititelu, să bată pe Steaua. Este Mititelu cu echipa mititică. El s-a bătut la retrogradare, ce rezultate a avut? Dar chiar aşa, trebuie să-mi fie frică să mă duc în Ţara Românească pentru că instigă Mititelu? Eu o să mă duc cu 30-40 de bodyguarzi ca să vedem ce atmosferă ostilă o să fie, dacă m-a ameninţat Mititelu.

Cred că v-aţi convins că nu se mai fac blaturi în Ţara Românească. Dacă nu v-aţi convins, n-am ce să vă fac, sînteţi Toma Necredinciosul. Vedeţi şi tot nu credeţi.

Voi mă întrebaţi dacă-l vreau pe jucătorul x sau y, şi eu vă răspund. Nu eu ies în presă, voi mă întrebaţi. Lui Costea îi spun eu să nu-şi prelungească contractul, îi plătesc eu ultimii doi ani de contract şi-l iau fără acordul Craiovei.

Cum să-i contactez eu jucătorii lui Mititelu? Cum să fac aşa ceva? Spune-ţi-mi voi cum. Eu habar nu am, jur că habar nu am cum să contactez jucătorii, e Sîmbăta Mare şi jur că nu ştiu să fac aşa ceva. O să mergem la Craiova, o să batem 4,5-0 astăzi, şi asta-basta! Ei n-o să treacă centrul terenului, Steaua e puternică, se joacă oltenii cu Steaua? Ne poate bate Craiova, dar nu acum, la mijlocul campionatului, la mijlocul turului.

Jucătorii Stelei nu ştiu ce meci e ăsta? Ei au jucat pe arene cu 70-80.000 de spectatori, cu Lyon, cu Real, crezi că trebuie să le mai spun eu ceva? Crezi că se sperie ei de copilaşii ăştia de la Craiova? Egalul cu Timişoara ne-a încurcat acum puţin, că astăzi la Craiova veneam să ne distrăm.

Problema mea e cu Dinamo, nu cu Craiova. Cum adică ne-au ajutat anul trecut? Au jucat pe bune, nu ne-au dat vreun meci. E una că anul trecut trebuia să joace pe bune şi să nu se vîndă la CFR, şi altceva e Dinamo - Steaua. Eu vreau să-i încurce Mioveniul pe CFR azi, ca să jucăm cu Dinamo mai relaxaţi. Dinamo nu joacă grozav, dar cu Steaua e mereu altceva”.

„Dăcă jucăm cum am jucat cu Poli, le dăm 6-7”

Nu mă interesează cu cine ţine Rapidul, pe mine mă interesează să batem Craiova. Dacă era la mijlocul campionatului, puteam pierde, dar aşa, n-avem cum să pierdem un meci care decide campionatul.

Pe mine cel mai tare m-a deranjat că m-a ameninţat, că instigă publicul împotriva mea. Doamne-fereşte, să nu fie vreo bătaie pe acolo. De obicei în deplasare merg singur, salut lumea, dar acum trebuie să merg cu 30-40 de bodyguarzi pentru că instigă Mititelu publicul. Eu am crezut că el va creşte, dar va rămâne mititel toată viaţa lui, mi-am dat seama după comportament, pentru că nu are nobleţe. E OK, vrei să baţi pe Steaua şi cu asta basta, dar nu veni cu «va fi o atmosferă ostilă»... Vai de mama lor ce bătaie vor lua ei.

Dacă jucăm cu Universitatea cum am jucat cu Poli, nu le dăm vreo 6-7? Cu Poli am dominat total, am ratat mult şi nici acum nu-mi vine să cred cum am luat golul ăla, mă uit la reluări şi nu pot crede. Iar apoi, comparăm Craiova cu Poli? Vai de mama lor...

Despre Bănel, nu am nici o informaţie, o să ajung mai tîrziu la Craiova, o să văd echipa pe care o trimite Marius în teren şi atunci o să vă spun care e situaţia lui, sunaţi-mă atunci. El n-a jucat nici foarte prost, nici foarte bine. El nici dacă nu joacă foarte bine, aleargă foarte mult pe teren şi-şi face datoria. Asta trebuie să facă un fotbalist. El şi cînd nu joacă foarte bine e mai bun decît alţii, pentru că aleargă foarte mult.

Să vedem ce contract are Costea, dacă are 3 ani, o să-l vedeţi la Steaua, că nu-şi mai prelungeşte contractul.

O să ia Mititelu titlul cînd o să zboare porcul. CFR-ul e posibil să-l ia, dar Mititelu nu. Dar părerea mea că acest titlu noi nu-l mai putem pierde, dar e posibil orice dacă vrea Dumnezeu. Dar din semnalele pe care mi le-a dat Dumnezeu, nu cred că-l vom mai pierde”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (173)
 •  27 Aprilie 2008, 14:43

atata publicitate pentru un specimen sub nivelul mediu de educatie al populatiei tarii si fara frica de Dumnezeu.SA IA STEAUA 30 ANI CAMPIONATUL SI SA NU MAI EXISTE ALTA ECHIPA CARE SA IA CAMPIONATUL CA SA FIE GEAMBASUL MULTUMIT... VAI NOUA...

 •  27 Aprilie 2008, 13:29

nu am vazut in viata mea atata frustrare. a fost razboi pe teren si tot ies vorbe :)) incredibil. oricum la mooe CFR! MERGEEEM PRIN TOATA TARAAAA SA SUSTINEEEEM PE STEAUAAAA CANTAAAAM PANA RAGUSIIIIM STEAUAAAA CE MULT TE IUBIIIMM OOO OooOoO OoO CU BUZAU TOATA LUMEA IN GHENCEA SA-L UMPLEM PANA LA REFUZ. BTW, SA VEDETI IN CIORBA P€NI$ul LU' BECALI. FORZA STEAUA MEREU SUPERIORI.

 •  27 Aprilie 2008, 11:25

MITITELULE lasa ciocu mai mic ca nu esti tu buricul pamantului si nici macar al craiovei. A batut si el la timisoara si se crede o friptura. Date cu un pic de mustar si ramai la rang de MIC sa nu ti se aplece

Vezi toate comentariile (173)
Comentează