FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Becali a spus tot! Cum au decurs negocierile cu Mititelu pentru Compagno: „Am încercat mai întâi așa”

FCSB a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor, reușind să-l transfere pe Andrea Compagno de la FCU Craiova
FCSB a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor, reușind să-l transfere pe Andrea Compagno de la FCU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2022 13:57 / Actualizat sambata, 27 august 2022 14:08

FCSB a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor, reușind să-l transfere pe Andrea Compagno de la FCU Craiova, mutare anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Adrian Mititelu pentru semnătura golgeterului Ligii 1.

Chiar dacă în urmă cu două săptămâni spunea că „nu-l cedează pe Compagno nici pentru două-trei milioane de euro”, patronul lui FCU Craiova s-a răzgândit în cele din urmă și a acceptat să-l vândă pe italian la FCSB. 

Prețul final? 1,5 milioane de euro, o sumă pe care Becali n-a fost inițial dispus să o achite. Refuzat de Mititelu la primele oferte, latifundiarul n-a avut încotro și a scos din buzunar 1,5 milioane pentru puncherul originar din Palermo.

Ce lovitură în Liga 1! FCSB s-a înțeles cu Andrea Compagno de la FCU Craiova: suma uriașă plătită lui Mititelu + prima reacție a lui Becali
FCSB
Ce lovitură în Liga 1! FCSB s-a înțeles cu Andrea Compagno de la FCU Craiova: suma uriașă plătită lui Mititelu + prima reacție a lui Becali

Gigi Becali, despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „Am dat cât a vrut Mititelu și gata”

„Da, Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate! 

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu a vrut să lase! Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el și gata”, a declarat Becali, contactat de GSP.ro în jurul prânzului. 

Andrea Compagno la FCSB. Ultimul transfer pe axa Mititelu - Becali s-a terminat cu o condamnare!

FCSB transferă, așadar, cel mai important jucător de la FCU Craiova, italianul fiind căpitanul și golgeterul juveților. E prima mutare pe axa Mititelu - Becali din 2011, de la momentul în care Gigi îl lua de la Știința pe Mihai Costea pentru 1,4 milioane de euro.

Adrian Mititelu a fost condamnat în noiembrie 2020 la 3 ani de închisoare în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB. Acesta a fost găsit vinovat de evaziune, deși în primă instanță fusese achitat.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV „Bombă” în Liga 1! FCSB s-a înțeles cu Andrea Compagno de la FCU Craiova: suma uriașă plătită lui Mititelu + prima reacție a lui Becali

FCSB și-a găsit atacant în Liga 1: „Gigi a făcut deja o ofertă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
benhitman
benhitman  •  27 August 2022, 14:44
Postat de emil1986 pe 27 August 2022, 14:30

In depresie e putin spus. Sunt terminati psihic. Vai de mama lor de frustrati!

daca au ajuns deja nici sa nu mai aiba curajul sa comenteze. ha ha ha. oricum mi se pare exagerat 1,5 milioane de euro. eu nu spun ca nu o sa faca becali bani,dar nici chiar asa. omul are totusi 26 de ani,hai sa spunem ca le dadeai 700 de mii,dar nu 1,5. sa imi explice cineva cum pentru al doilea golgheter al tari farul l-a lasat la kfr pentru doar 300 de mii de euro. ceva nu-i ok deloc. becali joaca cinstit. ii spunea ca ii da salariu de 25 de mii de euro lunar lui campagno si ii spunea lui mititelu ca daca nu il da pentru 500 de mii,o sa plece campagno gratis vara viitoare si nu o sa mai joace nimic pentru fcu.

emil1986
emil1986  •  27 August 2022, 14:30
Postat de rav410wrc pe 27 August 2022, 14:19

Saburtalezii, Dacii, Vikingii, Cazematistii si DoarDiviziaB-istii, sunt in DEPRESIE !!!

In depresie e putin spus. Sunt terminati psihic. Vai de mama lor de frustrati!

rav410wrc
rav410wrc  •  27 August 2022, 14:19

Saburtalezii, Dacii, Vikingii, Cazematistii si DoarDiviziaB-istii, sunt in DEPRESIE !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează