FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu cedează în disputa cu fostul jucător al lui FCSB: „Îi voi zbura direct pe cei care fac ca el! Nu ești pe tarlaua ta”

Gigi Becali continuă războiul cu Bogdan Planic
Gigi Becali continuă războiul cu Bogdan Planic

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 19:57 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 21:17

Gigi Becali (62 de ani) nu face niciun pas înapoi în disputa cu fundașul sârb Bogdan Planic (28 de ani). 

  • CONTEXT: Planic a reziliat contractul cu FCSB fiindcă nu încasase salariile pentru două luni și jumătate: mai, aprilie și o parte din martie. În litigiul de la FIFA, fotbalistul vrea și banii pentru luna iunie, ultima din contract, adică încă 15.000 de euro. Suma totală netă pe care o cere: 53.000 de euro. Brut, e vorba despre 93.000 de euro, atât va trebui să plătească Becali dacă o să piardă procesul
  •  Gigi Becali îi cere 10 milioane de euro oricărui club care va semna cu fundașul central

Zilele trecute, Planic a încercat să cadă la pace cu Gigi Becali prin intermediul unor apropiați. Becali nu vrea să să audă și vrea să dea un exemplu prin intermediul fostului fundaș central de la FCSB. 

Gigi Becali: „Îi vor zbura direct pe cei ca Planic”

„Eu le-am zis clar jucătorilor că din acest moment voi da milităria jos din pod, iar jucători de genul lui Planic, mă refer la de-ăștia care rup contractele când vor mușchii lor, îi voi zbura direct. La mine nu ești pe tarlaua ta de acasă și pleci când te taie pe tine capul.

Eu am simțit că este ceva în neregulă cu acest Planic încă din prima clipă când a dat ochii cu Argăseală și nu am semnat de la început contractul. Noroc cu Vali, că știe bine regulamentele că altfel ne ardeam singuri atunci, în 2017. El voia să semneze cu noi, dar dacă semnam din prima cu el ne alegeam cu mari probleme cu aia de la Vojvodina. Știe bine domnul Planic despre ce vorbesc eu, nu are rost să mai intru acum în detalii. Vreau să-l întrebați dacă a semnat din prima contractul cu noi? 

Dar acum, după ce mi-a făcut, dar și ce exemplu negativ mi-a dat la echipă nu voi mai accepta niciun fel de pact cu el. Și când am anunțat că trebuie să reducem salariile din cauza pandemiei Planic tot cu gura mare a fost. A vrut să ne judecăm, atunci o să ne judecăm, iar ăia care o să îl transfere o să vedeți cât vor avea de tras de pe urma lui Planic. Eu nu o să îi las și o să le cer să îmi plătească 10 milioane de euro atât cât este clauza”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport. 

Gigi Becali nu cedează în disputa cu fostul jucător al lui FCSB: „Îi voi zbura direct pe cei care fac ca el! Nu ești pe tarlaua ta”
Bogdan Planic, fostul fundaș al celor de la FCSB

VIDEO Becali instalează dictatura la FCSB: „Nu mai ai voie să râzi, să zâmbești!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Cristi Borcea distruge unul dintre starurile lui Gigi Becali: „Nașul vrea 20 de milioane, dar nu aleargă trei metri. Nici 200.000 de euro n-aș da, nimic!”

FCSB / EXCLUSIV Iată contractul lui Sergiu Buș: ce salariu are atacantul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
romeverest
romeverest  •  17 Iulie 2020, 11:48

Nu se mai sperie nimeni de Becali !! Asa i-a amenintat pe toti jucatorii care aveau contracte cu Fcsb, iar el ii dadea afara dupa bunul sau plac, iar apoi toti, fara exceptie, si-au castigat drepturile la Tas. Asa va face si Planic, care va fi jucator liber sa semneze cu ce echipa doreste si isi va recupera si banii de la ciobanul fardat !!

dvd1
dvd1  •  17 Iulie 2020, 11:44

o sa vada el 10 milioane cum se zice cind o sa zboare porcul. Cum puteti sa va uitati in gura unui puscarias zilnic? Chiar nu aveti nimic altceva de zis sau scris? Daca nu stati acasa cu totii. Asta trebuie aruncat in puscarie pt totdeauna si sa nu se mai auda de el

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  16 Iulie 2020, 23:36

Planic nu e *** chiar daca tu esti cioban !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close