FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, criticat vehement după ultima mișcare încercată: „Lucrurile nu se pot face așa! Se urmărește profitul, nu performanța”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 07:23 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 09:40

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost criticat de Gabi Balint din cauza strategiei puse la cale în cazul transferului fundașului dreapta Denis Haruț (21 de ani).

Fostul internațional este de părere că Denis Haruț a procedat bine când a refuzat contractul primit de la Gigi Becali și spune că patronul FCSB este interesat doar să facă profit, nu și performanță cu echipa roș-albastră.

Gabi Balint se ia de Becali și FCSB: „Denis Haruț a reacționat foarte bine!”

„Ne întoarcem la vremurile în care fotbaliștii semnau în alb și rămâneau legați de cluburi! De ce e greu să-i prelungești contractul jucătorului după 2 ani dacă ești mulțumit de el? Tu trebuie să ai argumente să-l convingi pe jucător, cu bani mai mulți.

Îl înțeleg pe Gigi Becali, dar lucrurile nu se fac așa! Jucătorul poate cere un salariu dublu după doi ani și tu să nu-i poți da. Patronii își vor apăra mereu buzunarele. E foarte bine cum a reacționat jucătorul.

Dacă îl dorești foarte mult pe jucător de ce nu îl semnezi pe cinci ani? Se întâmplă și la cluburile mari să fie jucători cumpărați pentru milioane și pierduți gratis. Nu poți să vinzi toți jucătorii și să ai numai succes. Mai dai și rateuri. Acolo se urmărește profitul, nu performanța! ”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

VIDEO FCSB, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu Astra

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Denis Haruț, primele declarații după ce a refuzat FCSB: „Nu sunt afectat” » Nu exclude să semneze cu echipa lui Becali

EXCLUSIV Manevrele lui Gigi Becali, devoalate de președintele Blocului Național Sindical: „Șmenurile și abuzurile de genul FCSB sunt girate de FRF și de Burleanu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  12 Ianuarie 2021, 16:53

Cu cine joci, ba, ciobane? Cu Buziuc și cu Vlad in poartă? Sincer: nu ți-e rușine că e ști prost? Ți-ai bătut joc de Steaua, că să aibă fetele bani de zestre! Ți-ai bătut joc de suporterii echipei ăsteia, inclusiv de cei care mai tin cu echipa, chiar daca știu că tu ești un infractor și un mincinos, un om de nimic, un ***, un om rău si ranchiunos. Îți spun deschis, Jijica: *** Mare păcat! Văd că te tii tot de ***: contract în alb, bani la negru, da-ti-ai doctoratul la Poarta Albă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

omidiu
omidiu  •  12 Ianuarie 2021, 12:24

Dl. Pele, unele echipe sunt finantate din bani privati, nu din bani publici, din bugetul Min. Apararii. Asa functioneaza capitalismul si afacerile, se urmareste profitul. Postul de televiziune, unde va revarasati frustarile, va plateste salariul din profitul pe care il face.

doar..titi
doar..titi  •  12 Ianuarie 2021, 11:22

sigur ca da , cum sa intelegi tu gaboaja...care toata viata ta AI LUAT salariu nu ai DAT ...cum sa intelegi ziceam ca si clubul trebuie sa aiba beneficiu ...ca altfel juca plavanu la nunta .. nu in campionat!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează