FOTBAL  »  LIGA 1  »  REPLICA LUI GIGI BECALI

Gigi Becali: "Dacă nu vine nimeni antrenor, următorul va fi Pedrazzini"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit intr-o conferinta de presa, ca o replica la cea organizata in urma cu o ora de Victor Piturca.

"Gata, dati-i drumul, hai!

Suparat? De ce sa fiu suparat? Nu am vazut toata conferinta, dar din ce m-am uitatm spunea adevarul. Nu ma pot lua de un om care m-a ajutat, acum ce vreti, sa il critic? Ce caracter as avea? Nu pot sa spun nimic rau despre el.

Acum imi cere 100 de milioane? Nu am atatia bani. Imi pare rau de el, ca a muncit...

Intr-o singura luna nu i-am dat banii, atat.

Ma asteptam sa nu inventeze nimic, a spus adevărul. A mai exagerat, dar in mare a vorbit corect.

Despre hartia prin care am sa ii dau un milion de dolari dupa transferul lui Radoi? Erau combinatiile noastre atunci, cand eram tovarasi. Apoi m-am achitat fata de el si cu asta-basta.
S-a legat de niste tampenii, erau adevarate, dar din trecut.

Imi dadeau lacrimile ca se striga Victor Piturca in stadion si ma bucuram pentru el. Si de nea Imi ma bucuram ca i se scandeaza numele de catre public. Un om batran are si el satisfactie la batranete. Cum sa zica Piturca ceva de genul ca ma deranja asta?

Ce regret? Ca m-am certat cu Hagi, dar au fost momentele alea. A trecut timpul, sunt alte vremuri, se schimba totul in viata. Sa zicem ca vine Hagi antrenor si ca i se striga si lui numele. Ce, o sa fiu gelos? Ca si cu Lacatus, dar cu el nu m-am certat. Iordanescu? Am avut proces cu el, am fost condamnata, l-am jignit, dar m-am impacat, am fost si la el acasa. Am gresit, gata, dar a fost.

Piturca stie bine ca am facut eforturi mari, nu poate spune ca nu e asa.

Terenul nu face 3-4 milioane, face 14-15 milioane. A cerut inca 5 milioane, plus 10 la suta la vanzare de jucator. Asta uitasem sa va spun.

Trebuia de la inceput... Cea mai mare glorie - presedinte. A doua mare glotrie - manager general. A treia mare glorie - antrenor. Asta trebuia sa fac.

Am lasat si inmormantare, am lasat si ziua nevestei mele si tot si m-am dus cand m-a chemat el.

Ma bucura ce vad in presa, dar nu stiu cine va fi antrenor. Acum e Leo Strizu. Daca nu vrea nimeni sa vina, Pedrazzini va fi!"

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (31)
kagliostro
kagliostro  •  09 August 2010, 19:24

Go home italiano! La tine, bah, nu la noi!

s.flrn
s.flrn  •  09 August 2010, 19:12

cel mai mare boschetar este Piturca . Cel mai mare maimutoi(antrenor) din cati exista. de frica ce nu face omul??????????

s.flrn
s.flrn  •  09 August 2010, 19:10

piturca un boschetar bjosnic . DEe la un DINAMOVIST convins

Vezi toate comentariile (31)
Comentează