FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali răspunde, după interesul lui Fenerbahce pentru Man! Anunț clar: „Asta vreau”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 17:44 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 18:00

Tot mai multe cluburi din străinătate sunt interesate de Dennis Man (22 de ani), extrema celor de la FCSB, dar Gigi Becali nu pare dispus să se despartă de vedeta echipei sale.

După ce presa din Turcia a scris că Fenerbahce este gata să facă o ofertă pentru golgeterul Ligii 1, Gigi Becali a reacționat și spune că nu vrea să-l vândă pe Dennis Man, obiectivul fiind câștigarea campionatului.

FCSB. Gigi Becali nu-l vinde pe Dennis Man

„Nu mai vând niciun jucător! Nu mă mai interesează să mai vând nimic acum. Vreau să iau campionatul. 

Nu știu de oferta asta. Să o facă, dar eu nu mai vreau să vând! Eu nu mai vreau să vând nimic. Vreau să iau campionatul!”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

Pe lângă Fenerbahce, de Dennis Man s-ar mai fi interesat echipe precum ParmaRomaFiorentina, Sevilla, FeyenoordSheffield United sau Atalanta în ultimele 12 luni.

13 goluriși 6 assist-uri are Dennis Man în 14 meciuri din acest campionat la FCSB

6.500.000 de euroeste cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

Dennis Man, ca pe vremea Ghetelor de Aur!

Gazeta Sporturilor a scris azi că randamentul lui Denis Man la FCSB e formidabil, cu 13 goluri în 16 etape. Dacă-și va păstra media, Dennis va trece de 30 de goluri în sezonul acesta, o performanță nemaiîntâlnită în România din anii '80, când Mateuț și Cămătaru înscriau peste 40 de goluri pe campionat și deveneau cei mai buni marcatori din Europa

Cred că la forță trebuie să mai lucrez! Sunt conștient de asta. Văd și ce se întâmplă în marile competiții. Nu-i ușor să joci la un nivel mare, muncesc în acest scop zi de zi. Sper că în momentul în care va sosi o ofertă și voi fi lăsat să plec să fiu suficient de pregătit fizic
 – Dennis Man

VIDEO Cum se pregătește Dennis Man de transferul la o echipă de top a Europei

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Cât lipsește Olimpiu Moruțan: a venit rezultatul RMN-ului » De ce e o pierdere uriașă pentru lider

EXCLUSIV Atenție, Dennis Man! » Fratele unui jucător de la Parma avertizează: „Nu știu cât de bine ar fi să vină aici, eu îl văd în altă parte”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
parpalache
parpalache  •  19 Ianuarie 2021, 09:31

He he he!Cum sa vanda,daca nu sunt oferte!Presa?Pai nu trebuie sa scrie si ei ceva?

4_3_3
4_3_3  •  19 Ianuarie 2021, 08:55

Povești cu pești și cu "transferul" celui mai mare jucător român în activitate. ???? Fake news generat de Becali, care în lipsă de oferte pe placul său bagă niște fumigene disperate, ca un samsar de mașini. Nu se transferă băiatul ăla în Europa nicăieri. Doar la americani, sau arabi. Vezi cazul lui Florin Căzuse. Nimic nou sub soare.

147259629210475
Valentin Onea  •  19 Ianuarie 2021, 08:34

Bai ziaristi amatori, numai prin Turcia nu l-ati mai vindut pe copilul asta. Saptamana viitoare, scimbati contimentul, poate-l vrea Santa Rita din ANGOLA, sau La Fama din ARUBA, sau poate Rewa din FIJI. Vai de capul vostru de amatori !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează