FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu e de acord cu Hagi și Popescu: „Sunt ăia proști să nea dea cadouri cum vor ei? Noi jucăm cu niște șchiopi!”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 14:51

 Gigi Becali (61 de ani) a comentat declarațiile făcute de Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul, care a afirmat că nu este de acord cu faptul că nicio echipă din Liga 1 nu se califică direct în grupele Ligii Campionilor.

„Banii contează la fotbal! Că zicea și Gică Popescu că nu-i corect. Jucăm preliminarii și ne dă UEFA un milion de euro dacă ajungem în play-off. Și noi jucăm cu niște șchiopi.

Noi luăm jucători liberi de contract, le dăm 2-3000 € pe lună și să ne dea UEFA direct 30 de milioane de euro în Liga Campionilor? Sunt ăia proști să ne dea nouă cadouri cum vrea Gică Popescu? Să ne dea ce merităm, aia să ne dea”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

CE SPUNEA POPESCU

„Baciul” este contrariat de metodele UEFA, acuzând forul european de discriminare.

„Noi trebuie să jucăm trei tururi preliminare, iar locul 4 din Spania intră direct în grupe. Este discriminare din partea UEFA, dar nu avem ce să facem. Nu e normal să se facă această discriminare între echipele din Est și cele din Vest.

România face parte din U.E., are drepturi depline și nu înțeleg discriminarea. Nu spun să fim la nivelul celor de afară, dar măcar echipa campioană și locurile 2-3 să primească un program prin care să aibă acces mult mai ușor către grupe", declara Gică Popescu.

ACEEAȘI PĂRERE O ARE ȘI GHEORGHE HAGI

„Din creion, UEFA ne-a sărăcit și i-a îmbogățit pe alții. Campioana României să nu se ducă în grupele Europa League sau în Champions League?

Ca să vină 30 de milioane de euro anual și la noi, nu numai în Franța și în Spania să se ducă 200 de milioane pe sezon! Și nouă, nimic! Când se vând drepturile TV ale Champions League, se vând pentru fiecare țară! Și România contribuie cu o sumă foarte mare, corelată cu mărimea țării!”, declara Gică Hagi acum câteva săptămâni într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Gigi Becali, dialog aprins cu Ion Crăciunescu: „Mentalitate de C.A.P.!” / „Luați-o mai încet, că nu sunt dus la Biserică!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
bizantinul
bizantinul  •  23 Iulie 2019, 21:09

Ratiunile pentru care altii au mai multe echipe in Liga si noi trebuie sa jucam preliminarii pentru a accede acolo sunt pur economice. Pentru a da 30 milioane UEFA trebuie sa incaseze, sa zicem, vreo 40. Ce sponsori puternici ar plati acesti bani daca vor accede direct in grupe campioanele din Romania, Bulgaria, Ungaria, Albania, Serbia, etc.? Desi multe dintre ele au un nume cu oarecare rezonanta, performantele lor europene sunt sporadice, ceea ce nu e in regula. De altfel, se vede acest lucru si din faptul ca sponsori potenti nu se implica nici in campionatul nostru.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  23 Iulie 2019, 16:40

Este una din puținele dăți cind sint deacord cu Becali. Pe de alta parte nu cred ca ideea îi apartine. IQ-ul lui nu-i permite. Precis a auzit-o la colaboratori. O alta audienta stringe la un meci o echipa de pe locul 4 din Spania decit campioana României. U21 este o "floare" care sper sa se transforme in certitudine. Din pacate campionatul din Ro este varză. Daca ar fii o copetitie a scandalurilor am avea destule echipe calificate direct. Trist.

danny_l
danny_l  •  23 Iulie 2019, 15:53

Foarte adevărat valoarea sa văzut la Under 21,unde e Anglia, Franța, Italia, ei încă vând bine dar ca valoare sa văzut, noo dacă am investi asa cum face Hagi în tineri,ne-am bate cu ei,doar cu o echipă asa incropita, câțiva de la Hagi,unul din Anglia 2 din Italia și sa văzut ca am făcut față, la jucătorul român trebuie schimbată mentalitatea, ce au arătat copiii la Under 21 este doar un nou început, proiectul de a face fotbalul românesc este mult mai amplu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează