FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Cum înțelege Gigi Becali războiul din Ucraina: „Abramovich otrăvit? Vă zic eu cum a fost” + Ce spune despre Zelenski

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 11:06 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 11:52

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre războiul dintre Rusia și Ucraina, explicând cum vede situația.

Omul de afaceri a analizat cazul lui Roman Abramovich (55 de ani), despre care presa internațională a scris că a fost otrăvit la începutul lunii martie, când participa la negocierile pentru pace. În ciuda faptului că reprezentanți ai magnatului rus au confirmat simptomele de otrăvire, atât SUA, cât și Rusia au negat că acesta ar fi fost otrăvit, vorbind despre cauze „din mediu natural înconjurător”. 

Îl recunoști? Balonul de Aur din '86 s-a pozat pe front, în Ucraina!
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Îl recunoști? Balonul de Aur din '86 s-a pozat pe front, în Ucraina!

Gigi Becali nu crede că Roman Abramovich a fost otrăvit

„Aia cu otrăvitul e vrăjeală! E minciună. Ce otravă? Abramovich are o boală de piele. Atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală. El are o boală de piele și de aceea nu e vorba de otravă”, a spus Gigi Becali la România TV.

Eu de Putin nu vorbesc prea mult. Îmi e frică. Poate spune «Să moară cine a vorbit neprietenos de mine». Otrăvește pe cine a vorbit urât urat de el. Se poate da și acest ordin. Ce mare lucru pentru el? Pe cuvânt că îmi e frică. Îmi e frică, având în vedere ce face. Nu mai puneți poza cu el. Îmi e frică doar când îl văd. Nu vorbesc despre el. Nu mă bag. Poate zice să moară cine a avut o atitudine neprietenoasă. Dacă-l văd, o iau la fugă. Doamne, miluiește!
– Gigi Becali

Ce spune Gigi Becali despre Zelenski 

Ulterior, patronul FCSB a vorbit și despre președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmând că aceasta a fost ales în funcție ca urmare a intervenției controversatului miliardar Igor Kolomoisky.

„Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: «Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich». Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis «Iartă-l pe Abramovich». El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu.

Nu am spus că nu îmi place de Zelenski. Am spus doar adevăruri. A stat și și-a riscat viața. Bravo lui. Lui îi e frică de popor și de aceea nu cedează teritorii. Nu am spus că nu-mi place de el. Cui nu-i place de Zelenski?

El vrea să fie ajutat și speculează. Zice «Vin spre voi». Este exclus ca Rusia să intre măcar un centimetru în spațiul NATO. Ei vin până la graniță. Dar nu e alor? Moldova e a rușilor. Moldova e a lui Putin când vrea, în două ore. Dacă vrea, pe noi ne ocupă în 5 ore. Dar îi e frică pentru că noi suntem în NATO”, a adăugat Becali. 

Eu nu știu multe, dar cred că războiul este pentru bani, pentru bogățiile din Donbas, din Harkov.. Sunt interese economice.  Războiul pentru noi e un fleac. Noi câștigăm. Vin ucrainenii, închiriază case. E plină Pipera de case închiriate. Pentru Ucraina
- Gigi Becali, patron FCSB

Cine e Ihor Kolomoisky, oligarhul despre care vorbește Gigi Becali

În vârstă de 59 de ani, ucrainean de origine evreiască, Ihor Kolomoisky este al doilea sau al treilea cel mai bogat om din Ucraina. A fost printre cei care a susținut financiar înființarea batalionului ucrainean Azov, o grupare militară marginală care este acuzată de simpatii naziste în Ucraina

Cum înțelege Gigi Becali războiul din Ucraina: „Abramovich otrăvit? Vă zic eu cum a fost” + Ce spune despre Zelenski
Igor Kolomoisky // FOTO: Imago

Spectactor UK scrie că Zelenski „nu ar unde este astăzi dacă nu era Kolomoisky. Ca actor, Zelenski a lucrat pentru rețeaua media a lui Kolomoisky, care i-a susținut și candidatura la președinție. Zelenski a fost văzut drept candidatul lui Kolomoisky: și-a numit consilier pe un avocat al oligarhului și s-a întâlnit regulat cu acesta.  Ba chiar, în 2021, a încălcat regulile din pandemie pentru o petrecere de ziua lui în apartamentul din Kiev al lui Kolomoisky. Dar astăzi, Zelenski și Kolomoisky par că s-au separat, deoarece oligarhul a susținut o poziție de apropiere între Ucraina și Rusia”. 

În aprilie 2021, SUA l-a sancționat pe acesta pentru „activități de corupție semnificativă”.

VIDEO Cum a fugit Mihai Leca din infernul războiului » „Am luat decizia încă din prima zi!”

Citește și: 

Discurs dur la adresa jucătorilor de tenis din Rusia și Belarus: „Să fie excluși. Și ei sunt vinovați pentru război”

300 de ucraineni se antrenează în Venus » Federația Internațională a lăudat inițiativa

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (46)
1080713921945786
Negut Joe  •  11 Aprilie 2022, 15:34

de ce mențineți acest comentariu al unui individ prost și fudul că mă enervează și Adevărul că ni-l tot dă?

gago747
gago747  •  11 Aprilie 2022, 11:39
Postat de boierasul pe 09 Aprilie 2022, 13:56

Dar cine e Zelinski???)))))))))))

Zelinski = numele adevărat al lui Zelea-Codreanu :) Se potrivește la fix.

orlick
orlick  •  10 Aprilie 2022, 09:34
Postat de dinamo_forever_77 pe 09 Aprilie 2022, 17:25

Pai tocmai asta este ca el NU intelege! Oricum acesta este un ziar de sport. De ce il oferiti ca o tribuna pentru toti rusofilii si putinistii din aceasta tara? Obisnuiti-va cu idea ca ROMANIA s-a nascut ca stat cu fata la VEST nu la est!!!

Tu îți renegi originile: dacă nu erau rusii, Dinamo nu exista.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează