FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - AJAX 2-0

Declarațiile lui MM schimbă tot » Cum își ironiza Gigi Becali antrenorul după schimbarea dictată la Steaua - Ajax: „Foarte inspirat Reghe, foarte!”

Gigi Becali, după FCSB - Ajax // foto: captură YouTube
Gigi Becali, după FCSB - Ajax // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 09:25 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 10:11

În februarie 2013, după ce FCSB a învins-o pe Ajax la loviturile de departajare și s-a calificat în optimile Europa League, Gigi Becali l-a lăudat pe antrenorul Laurențiu Reghecampf pentru inspirația de a-l introduce pe teren pe Lucian Filip, „închizător” care a avut o prestație excelentă. Deunăzi, Mihai Stoica a dezvăluit că decizia i-a aparținut de fapt patronului

  • CONTEXT: La prima sa apariție în calitate de expert al postului Telekom Sport, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut o dezvăluire senzațională care-l pune în dificultate pe Laurențiu Reghecampf, antrenorul care a dus-o pe FCSB în optimile Europa League în sezonul 2012/2013. 
  • MM spune că la cel mai de referință meci al lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, returul cu Ajax, din „16-imile” Europa League, mutarea câștigătoare de la pauză, Filip în locul lui Prepeliță, a fost comandată de Gigi Becali.
MM Stoica a spulberat mitul Reghecampf » Dezvăluirea tare care schimbă lucrurile + GSP l-a sunat pe fostul antrenor de la FCSB pentru o reacție
FCSB
MM Stoica a spulberat mitul Reghecampf » Dezvăluirea tare care schimbă lucrurile + GSP l-a sunat pe fostul antrenor de la FCSB pentru o reacție

Gigi Becali râdea de Laurențiu Reghecampf după returul cu Ajax: „Foarte inspirat”

21 februarie 2013. 1-0 la pauză pentru FCSB în meciul cu Ajax după ce olandezii câștigaseră turul de la Amsterdam cu 2-0. Între reprize, „închizătorul” Andrei Prepeliță a fost înlocuit de Laurențiu Reghecampf cu Lucian Filip, cel care avea să facă un meci memorabil, pentru care a fost notat cu 9 în Gazeta Sporturilor atunci.

Inspirația cu care Laurențiu Reghecampf a fost creditat i-a aparținut însă patronului Gigi Becali, conform spuselor managerului general de la FCSB, Mihai Stoica: „A sunat Gigi: «Să iasă Prepeliță, să intre în Filip». Reghe a spus: «Nu fac așa ceva». I-am spus: «De ce să stricăm acum tot? Te rog frumos, fă-o!» A intrat Filip, a făcut meciul vieții și am scos-o pe Ajax”.

Imediat după meci, Gigi Becali a oferit declarații memorabile care sunt și azi virale pe site-urile de socializare. Patronul FCSB o ironizează pe Ajax, o amenință pe Chelsea și își laudă jucătorii. Ajunge și la schimbarea despre care MM spune că e comandată: „Filip, extraordinar!”

Apoi, Becali își schimbă brusc tonul care, după noile informații, pare a fi unul ironic: „A fost foarte inspirat Reghe când l-a băgat pe Filip, foarte”

Reghecampf a avut rezultate excelente la FCSB

Dezvăluirile făcute de managerul general al roș-albaștrilor dărâmă mitul „Reghecampf - antrenor independent”, așa cum tehnicianul reușise să se definească, mai ales pe perioada primului mandat (2012-2014), din perspectiva imaginii și a relației patron-antrenor.

Reghecampf lăsase senzația că a reușit să-l țină departe pe Gigi Becali de practicile la care patronul FCSB a apelat la vedere în ultimii ani. El a fost antrenor în două perioade diferite, ultima dată între decembrie 2015 și iunie 2017. 

În totalul de 3 ani și jumătate pe banca roș-albaștrilor, tehnicianul a avut rezultate excelente: două titluri, câștigate într-un mod autoritar, acces în grupele Champions League, singura prezență la acest nivel pentru FCSB în ultimii 12 ani, optimi de finală în Europa League, cel mai bun rezultat de la semifinalele de Cupa UEFA, din 2006, plus alte două apariții în grupele Europa League.

VIDEO » Laurențiu Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

La 34 de ani a refuzat oferta de la FCSB și acum explică de ce

Gigi Becali nu dă doi bani pe anunțul lui Anghel Iordănescu: „Nu mai pot eu să dorm acum. Gata, le dau toți banii mei și mă pun în genunchi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  20 Noiembrie 2021, 15:24

MM face ce știe că trebuie făcut. Dincolo de întâmplarea, probabil adevărată, nu s-a întors el spășit la Becali când erau certați recunoscând că are nevoie de bani (fata îi toacă mulți bani etc.). Și s-a întors la pomană ... Primitivul ăsta în gândire știe f bine cum pot fi manipulați oamenii. Și mai știe și că dacă se apucă Stoica de vorbit ...

mordi
mordi  •  20 Noiembrie 2021, 14:20

jiji, mare antrenor! io v-am zis de mult... :))))

wrx.
wrx.  •  20 Noiembrie 2021, 13:25

Reghe a fost "ghiocelul" lui Becali, acuma este al lui Rotaru.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează