FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, reacție imediată după ce Reghecampf a spus că ar reveni la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 19:22 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 20:26

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost azi la Curtea de Apel de la Craiova, ca martor în dosarul în care Adrian Mititelu e acuzat de evaziune fiscală.

Laurențiu Reghecampf a aprins imaginația fanilor celor de la FCSB. A declarat că ar fi dispus să colaboreze din nou cu Gigi Becali și că păstrează o legătură specială cu acesta. La o zi după interviul oferit de Reghe, patronul vicecampioanei a vrut să clarifice lucrurile. 

Becali îl confirmă pe Vintilă

La ieșirea de la Curtea de Apel Craiova, Becali a stat de vorbă cu presă un sfert de ceas. Printre întrebările despre politică și viața personală s-a strecurat și una despre echipă. Gigi l-a confirmat încă o dată pe Bogdan Argeș Vintilă: „Vintilă stă la FCSB până la moarte! Nu mi-e teamă că pierdem locul 2. Ori că e 2, ori că e 3, nu mă interesează. Doar primul mă interesează”.

VIDEO / Adrian Mutu despre Dinamo și FCSB: „Fanii dovedesc că țin la echipă”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Suporterii lui FCSB au copiat modelul rivalilor dinamoviști » „Salvați Steaua”, aliații lui Becali în războiul cu Talpan

FCSB. VIDEO Gigi Becali vrea se implice iar în politică! Reacție deplasată contra unui partid: „Acolo sunt atei și «satanici»! Vreau să îi distrug”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  18 Iunie 2020, 01:09
Postat de valdino pe 17 Iunie 2020, 22:06

Uitati-va la prostovanul asta, si-a uitat carnetul de partid pe soba , s-a deteriorat si ii pare rau ! :)))

nea secu, lasă-ne cu carnete de partid, vremea voastră s-a dus, în umbra marelui URSS

johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  18 Iunie 2020, 01:07
Postat de jenny10 pe 17 Iunie 2020, 22:38

De ce nu ati pus o fotografie facuta azi la Craiova???Ati vazut cum arata ciobanul!!!????in hainele alea zici e director de Circ!!!Poate mai primeste o condamnare....

io-te unde era critica de modă wannabe :)) ia zi-ne ce Armani și Paco Rabane ai tu pe tine :))

johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  18 Iunie 2020, 01:05
Postat de sirius8121955 pe 17 Iunie 2020, 23:30

Cu marele antrenor secund Ventila ne-am pricopsit pe viata ( a lui sau, a lui gigi nu conteaza, amindoi is de "valoare"!!!) macar cit sin ei la fcsb _steaua sintem linistiti n-avem emotii in cistigarea campionatului ( ca il iau clujenii! sau cine s-o nimeri) macar sa ne specializam pe ce ne lasa cfr-ul adica sa luam si noi amarita asta de cupa pe care altadata ( O tempora!) o dispretuiam, si uite asa cu gigi si ventila reusim să ne mai mentinem in fotbalul mare mioritic, NU FALIMENTAM, nu retrogradam ( deocamdata) iar daca minune mare mai si vindem unu din superatacantii nostri care dau goluri din paste in craciun cind mai ciupesc si ei un penalti, atunci putem fi multumiti cu totii gigi ca a mai fraierit cit de cit pe cineva iar noi ca NU FALIMENTAM, cit despre cistigarea campionatului pe cine interesează palmaresul (asta nea interesat prin 93 dar amu nu mai avem nevoie de personalitati, cui mai foloseste ACUM, istoria dupa ce ne - am cocotat pe ea) pe Cluj poate ca - s naivii, noi nu vrem sa cistigam campionatul vrem doar ca patronul sa vinda jucatori fara sa cistige campionatul pentru noi este de ajuns!!!

la voi, la rinamu, se mai vinde?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează