FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a reacționat după ce clubul a fost dat în judecată: „Să vedem ce o să obțină”

Gigi Becali nu e speriat de procesele contra echipei sale +16   FOTO
Gigi Becali nu e speriat de procesele contra echipei sale

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 08:04 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 09:31

Pentru FCSB se anunță o perioadă dificilă, în care va trebui să lupte pentru un loc în cupele europene, dar va trebui să fie atentă și la procesele intentate de jucătorii băgați în șomaj tehnic.

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat când a auzit că o parte dintre jucătorii care nu mai intrau în planurile echipei și care au fost băgați în șomaj tehnic au dat clubul în judecată.

Nu mă interesează! E treaba lor. Să se ducă la Comisii! Ce să le fac eu? E dreptul lor. Nu mă deranjează. Să se ducă, să vedem ce o să obţină!”, a spus Becali pentru AntenaSport.

Procese la Comisiile FRF și la TAS

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a anunțat că pe 15 iulie va avea loc un termen în procesul în care Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan și Adi Popa au dat-o în judecată pe FCSB. Cei trei au fost în șomaj tehnic din martie pentru că nu au mai intrat în planurile lui Gigi Becali, în timp ce ceilalți jucători au avut contractele reduse. Dintre cei trei, portarul Cristi Bălgrădean, care va ajunge la CFR Cluj, și Adi Popa, care se întoarce la Reading, au plecat deja de la FCSB. În schimb, Alexandru Stan mai are un an de contract FCSB.

În plus, Bogdan Planic a reziliat unilateral contractul, iar Marko Momcilovic va reclama clubul la FIFA, după ce s-a declarat deranjat de cum s-a comportat cu el.

Am stat 14 zile la izolare, singur. Îmi aduceau provizii alimentare cei de la AFAN, că nu aveam voie să ies. Venea poliția să mă verifice de două ori pe zi. Așa am pierdut două săptămâni, inclusiv ce acumulasem în pregătirea din Serbia. De ce? De ce m-au mai chemat dacă nu voiau să mă folosească? Sperau că am să cedez psihic și o să renunț la acele salarii. Acum o să încep o acțiune la FIFA, să îmi recuperez toți banii. Fiindcă e discriminare să trimiți în șomaj tehnic doar 6 jucători din tot lotul. 
Marko Momcilovic

FOTO. Imagini tari de la Astra - FCSB 3-2

+12 FOTO

VIDEO Bogdan Vintilă: "Teamă n-are de ce să-mi fie, eu îmi fac meseria! Îmi fac planuri de viitor la această echipă"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB: „Sunt idiot să mai fac asta? Am toată crema fotbalului românesc!”

Denis Alibec nu iartă! Replică acidă pentru Gigi Becali: „Îi plac jucătorii care îi cer voie și când fac dragoste!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Iulie 2020, 14:31

Ciobanul fardat vrea sa fie mare smecher, cu toate ca pana acum a pierdut toate procesele ce i-au fost intentate !! Planic a obtinut deja o carte verde de la forurile europene de fotbal si se poate transfera linistit, iar ceilalti baieti vor castiga cu siguranta procesele cu Fcsb. Poate asa, ciobanul invata sa-si respecte jucatorii !!

dvd1
dvd1  •  04 Iulie 2020, 14:17

la puscarie e locul astuia. Si nu inteleg de ce ne uitam in gura puscariasilor. Chiar asa de jos am ajuns? Nu mai avem nimic de spus decit ce zic puscariasii astia? Sa nu mai scrieti niciodata de asta si de alti puscariasi.

rocky2
rocky2  •  04 Iulie 2020, 10:25

DNA, desfiintati aceasta mizerie ciobaneasca ce capuseaza fotbalul romanesc de 17 ani de zile!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close