FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După 6 luni, Dragoș Nedelcu poate reveni în Liga 1! Gigi Becali a făcut anunțul

Dragoș Nedelcu, în roșu // foto: Imago Images
Dragoș Nedelcu, în roșu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 16:09 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 16:23

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a anunțat că Dragoș Nedelcu (24) va reveni în România după ce a petrecut 6 luni la Fortuna Dusseldorf, în liga a doua din Germania.

Potrivit latifundiarului, Nedelcu nu va juca la FCSB în a doua parte a sezonului. Becali spune că fotbalistul a solicitat să fie lăsat la un alt club din Liga 1, cererea fiind acceptată de patron.

FCSB schimbă regulamentul! Decizie drastică după scandalul de la reunire
FCSB
FCSB schimbă regulamentul! Decizie drastică după scandalul de la reunire

Gigi Becali: „Dragoș Nedelcu a cerut să meargă la un club din România. I-am dat voie”

„Nedelcu a cerut voie că vrea să meargă la un club din România și i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo și am înțeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Și eu i-am spus lui Mihai: «da, mă, să îi dați!».

Când îi dau eu drumul unui jucător, știu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, știu de ce l-am vândut. Eu știu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să știi că aia e”, a spus Becali pentru as.ro.

Împrumutat de FCSB laFortuna Dusseldorf în iulie 2021, Nedelcu a adunat doar 11 meciuri la echipa din Zweite Bundesliga. În ultimele 3 luni a jucat doar în 3 meciuri oficiale, în niciunul pentru mai mult de 60 de minute.

Una dintre posibilele destinații ale lui Nedelcu este Farul, la care Dragoș a mai jucat între 2014 și 2017, după ce a fost promovat de la Academia „Gheorghe Hagi”.

Citește mia multe știri din Liga 1: 

Ce se întâmplă cu CSU Craiova - Rapid » LPF a trimis o hârtie către clubul din Giulești

Dan Petrescu, înainte de meciul cu FCSB: „Presiunea e la noi, nu la ei!” + Impresiile despre cantonament și noii jucători

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
dora
dora  •  17 Ianuarie 2022, 19:18

Din câte am înțeles nu a fost numai vina lui pentru că nu a prins echipa. Probabil că va semna un contract cu Farul Constanța.

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Ianuarie 2022, 17:41

Bun venit acasă Nedelcu, Man si Moruţan. Vă asteptăm cu mult drag. V-am dus lipsa.

vasileroaita
vasileroaita  •  17 Ianuarie 2022, 17:38

Cred ca lui Nedelcu i-a placut la Dusseldorf. Doar e capitala modei din Germania! In plus, a avut ocazia sa vada si cateva meciuri de fotbal!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează