FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIA LUI BECALI

Gigi Becali rupe tăcerea: "Este ceva ce nu pot spune acum, e de neimaginat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a oferit prima declaraţie după scandalul izbucnit ieri cu Victor Piţurcă.

"Nu vă pot spune ce s-a întîmplat. Este posibil ca eu şi Piţi să colaborăm din nou, nu ştiu acum mai multe. Pot să vă spun doar că nu este legat de declaraţiile mele la adresa suporterilor, ci de nişte garanţii materiale. Este ceva ce nu pot spune acum, e de neimaginat", a comentat Becali la Realitatea TV.

Apoi a continuat: "Sînt nişte neînţelegeri între noi, dar este posibil ca Piţurcă să revină de mîine la antrenamente. Oricum ar fi, eu o voi scoate la capăt, dar mie mi-ar părea rău de munca lui".

Şi a încheiat: "Este posibil chiar ca această situaţie să-i influeţeze pozitiv pe băieţi. Poate jocul lor de diseară îl va aduce pe Piţi la echipă. Procente? Nu pot spune despre aşa ceva în ceea ce priveşte împăcarea noastră".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (119)
feurdean
feurdean  •  10 August 2010, 09:34

Excelenta ocazie de a castiga mai multi bani lucrand part-time la domiciliu! investesti 9$ si poti castiga 504$ lunar.Primesti de la mine absolut toate indicatiile necesare. Detalii la email [email protected]

ssebi
ssebi  •  07 August 2010, 20:03

mo/ri fute/ai pe ma/ta de cioban inputit... nimeni nu te mai suporta sper sa il injure tot stadionu la Brasov si toata viata lui de acuma inainte.

666piturca
666piturca  •  07 August 2010, 19:29

Ciobane, NU te vad bine deloc In curand 100 oameni la stadion Gardurile sus, inapoi 120 bodygurazi ca sa te apere de aia 100 Rezultate canci, adica ZERO, Bani de la UEFA tot zero Ramai si fara stadion, asa ca fa repede unu in Bipera, ca tot nu iti cumpara nimeni djegurile Mai ai tupeu sa zici ceva de Piturca ???

Vezi toate comentariile (119)
Comentează