FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Gigi Becali s-a convins! Are antrenorul pentru FCSB: „De ce mă mai întrebați de Reghecampf?”

Gigi Becali / foto: Arhivă GSP
Gigi Becali / foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 23:49 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 00:12

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în direct la TV după victoria reușită de roș-albaștri în fața lui FCU Craiova, scor 2-0. Finanțatorul vicecampioanei a lăsat de înțeles că Mihai Pintilii va continua pe banca echipei și după reluarea campionatului.

După cele două victorii categorice reușite de FCSB în ultimele două etape din campionat, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova, Gigi Becali e dispus să-i dea o șansă lui Pintilii pentru a continua să conducă echipa și de acum înainte, condiția fiind ca regulamentele să nu-i interzică acest lucru. Latifundiarul a respins încă o dată varianta unui come-back al lui Laurențiu Reghecampf, aflat pe „făraș” în Azerbaidjan.

Pintilii și-a schimbat discursul: „Trei zile vacanță, apoi voi vedea. Întrebați patronul!”
FCU Craiova - FCSB 0-2
Pintilii și-a schimbat discursul: „Trei zile vacanță, apoi voi vedea. Întrebați patronul!”

Gigi Becali: „Dacă permite regulamentul, Pintilii rămâne”

„Dacă a putut Croitoru, înseamnă că putem și noi, nu? (n.r. - să aibă pe bancă un antrenor fără licență) Eu spun că Pintilii va sta pe bancă, deși o să aducem un antrenor. Vorbesc serios, nu știu dacă o să rămână Pintilii antrenor. Dacă permite regulamentul, da. Dacă nu permite regulamentul, atunci o să facem conform regulamentelor. 

(...) Nu e nimic adevărat despre Reghecampf! Doamne ferește, nu mi-a zis nimic despre faptul că ar veni gratis! Eu nu vorbesc cu «dacă», nu mă știți? Mie nu-mi place să vorbesc cu «dacă». Eu v-am spus doar că vreau să respect regulamentele. Ce-mi place la Pintilii? Am văzut două meciuri la care m-am uitat ca la spectacol, ca la teatru! Asta vreau eu. De ce mă mai întrebați despre Reghecampf, dacă v-am spus că vreau să respect regulamentele cu Pintilii? (râzând)”,  a declarat Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Între cei din staff și Dică n-au fost probleme. Sunt niște oameni buni, întrebați-i pe cei de acolo despre cum se comporta el cu echipa. Ați văzut ce a spus Pintilii? Că le-a redat plăcerea de a juca. 

Despre Pintilii vorbește jocul. A bătut Rapidul, a bătut Craiova, o echipă foarte bună. O să vedeți, Craiova o să-și revină, s-ar putea să ajungă și în play-off, dacă nu va mai face o anumită greșeală. Nu vă spun care, să nu se spună că mă bag eu

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali, despre Omrani: „A pierdut toate mingile”

„Am condus, apoi am închis jocul, nu le-am mai dat nicio șansă, deși tot noi am avut ocazie clară, la Omrani. Omrani e valoros, dar mi s-a părut mai bun David Miculescu pe post de atacant. Mi-a plăcut că nu pierde mingea, mi-au plăcut ideile lui de joc, am văzut niște pase de fotbalist. Foarte stabil mental, fără emoții, fără teamă, exact ce trebuia să facă un fotbalist. 

Omrani a pierdut toate mingile. Să nu credeți că mi-am pierdut încrederea în Omrani, aștept să fie acel Omrani pe care l-am dorit cinci ani. 

Pe Dawa nu am fost supărat, dar are agresivitate. Mai greșește, dar mai dă și câte un gol”, a mai spus Becali. 

Eu vorbesc despre siguranță. Nu i-am dat nicio șansă Rapidului, dar nici Craiovei nu i-am dat șanse, chiar dacă nu poți fi la fel în fiecare meci. La 2-0, trebuia să ai mai multă posesie, dar aici e vorba de șmecherie. Dar dacă am 2-0, mai am nevoie de golul al treilea, oare? Darius Olaru o dădea în spate la 2-0, i-o dădea și lui Târnovanu să se încălzească. Asta o să le spun și eu. Dacă am 2-0, nu vreau să se facă 3-0, nu vreau să riscăm să fim prinși pe contraatac.

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Pintilii și-a schimbat discursul: „Trei zile vacanță, apoi voi vedea. Întrebați patronul!”

VIDEO + FOTO În control cu Pintilii » FCSB a limpezit rapid duelul cu echipa-comedie a lui Napoli și a urcat pe loc de play-off » Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
atthur
atthur  •  14 Noiembrie 2022, 18:09
Postat de johnvvick pe 14 Noiembrie 2022, 12:18

Prost ești tu, mă! Are dreptate omul, ***

Tu însă ești chintesenta prostiei!!! Uită-te-n DEX să vezi ce înseamnă!!!

francklin67
francklin67  •  14 Noiembrie 2022, 16:39

Dl.Gigi Becali este o scoala de antrenori la regim URGENT ín Chisinau,totul se rezolva pe bani.

johnvvick
johnvvick  •  14 Noiembrie 2022, 12:18
Postat de atthur pe 14 Noiembrie 2022, 09:42

Dar ce nickname de prostalau ți-ai pus!!! Da' ti se potrivește, să știi!!!! Pai daca 'tacticianul ăsta oier" ,cun mistocaresti tu si alți prosti,bate fără drept de apel rapid și craiova și dacă același oier se bate constant la campionat(trei din patru de fapt fiind făcute cadou de "albitli" lu' ci.fi.ri),înseamnă că El stie ceva "tactică ",iar tu ești un biet prost.....

Prost ești tu, mă! Are dreptate omul, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close