FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-2

Pintilii și-a schimbat discursul: „Trei zile vacanță, apoi voi vedea. Întrebați patronul!”

FOTO: Captură @Digi Sport +14   FOTO
FOTO: Captură @Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 23:27 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 23:31

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FCU Craiova, în etapa cu numărul 18 din Superliga. Mihai Pintilii (38 de ani), interimarul de pe banca vicecampioanei, nu exclude să rămână în funcție și după Campionatul Mondial. 

Mihai Pintilii a rămas „principal” la FCSB după demisia lui Nicolae Dică. La precedentele intervenții, fostul mijlocaș a insistat că nu este pregătit pentru acest post. Astăzi nu a mai fost la fel de categoric.

Răducioiu a pus la punct un titular de la FCSB: „Trebuie să învețe să fie bărbat”
FCU CRAIOVA - FCSB 0-2
Răducioiu a pus la punct un titular de la FCSB: „Trebuie să învețe să fie bărbat”

Mihai Pintilii, după FCU Craiova - FCSB 0-2

„A fost greu astăzi. Totul se joacă la victorie. Băieții merită toate felicitările, doar ei au adus aceste două victorii consecutive. Mă bucur pentru Miculescu, pentru Coman, au intrat foarte bine.

Mâine mă duc în vacanță cu familia, le dau trei zile libere colegilor, apoi vom vedea. Eu am terminat Licența B în Moldova, anul viitor mă voi înscrie la Licența A. O iau treptat, nu pot sări direct la Licența Pro. Nu știu ce va urma, eu îmi doresc să antrenez echipa asta, doar că nu e momentul meu. Vom vedea ce va fi. Trebuie să mă liniștesc puțin, să se liniștească și băieții, să vină concentrați la antrenamente. 

Eu zic să îl întrebați pe patron. Eu sunt angajatul echipei. Eu oricum sunt aici, voi fi alături de ei, îi iubesc pe acești copii. Tot timpul am fost alături de ei, doar că acum am mai multe responsabilități”, a spus Mihai Pintilii la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport. 

Tavi e un copil care trebuie să crească frumos, trebuie să avem răbdare. La fel e și cazul lui Radaslavescu, Ianis Stoica, Miculescu. Am simțit și i-am zis lui Tavi că va marca, am zis că vom marca și din fază fixă. Mă bucur că îi văd cum se încurajează
- Mihai Pintilii

VIDEO CU FAZA. Octavian Popescu, șut de excepție la 0-0 în FCU Craiova - FCSB

Citește și alte știri din Superliga:

Valeriu Iftime a găsit antrenor pentru FC Botoșani în studioul TV: „Să îmi dea un SMS. Chiar nu glumesc”

Cârțu îl bagă în ședință pe Rădoi, după ce antrenorul a făcut curățenie la Craiova: „Trebuie să discutăm. Sunt prea mulți jucători dați deoparte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
miciBIO
miciBIO  •  14 Noiembrie 2022, 13:26

Pintilii ăsta arată de parcă a venit de la școala ajutătoare, n-ai carte, n-ai parte. Tehnicieni instruiți prin Moldova, pentru a ocoli sistemul intern.

Stelian66
Stelian66  •  14 Noiembrie 2022, 11:19

L-a sapat pe Dica si acum face pe viteazul. Cand castiga cu banii patronului niste blaturi oridinare, numai antrenor nu se numeste. Inca in an de mizerie la ZECESEBE , la finalul caruia vor vedea cum alta echipa ia campionatul.

Sharapov
Sharapov  •  14 Noiembrie 2022, 00:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează