FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali dezvăluie: „Teja m-a oprit: «Nu ai ce să faci cu el, nea Gigi». Bine că nu l-am luat!” + lămurește 4 transferuri vehiculate la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 12:05

Gigi Becali exultă după transferul lui Andrei Cristea, 34 de ani, la CSU Craiova: „Am scăpat de o povară!”. Patronul FCSB a vorbit și despre pistele Ivanov, Rotariu, Ongenda, Fabbrini.

Gigi Becali a spus că se bucură de faptul că Andrei Cristea a ajuns la Craiova pentru că Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, nu l-a vrut pe atacant.

„Eu aveam obligația să-l transfer. Îi promisem băiatului că-l aduc și de aceea l-aș fi transferat. Am scăpat de o povară! Nu avem nevoie de el. Îmi place Cristea, dar Teja mi-a spus că nu avem suficienți jucători în atac. 

Teja mi-a spus «Nea Gigi, Cristea e un jucător de contraatac, nu e un atacant de careu. La ce jucăm noi, nu avem nevoie de el. Cu noi, echipele cu se apără și nu ne trebuie oameni de contraatac. Nu ai ce să faci cu el, nea Gigi. Nu avem unde să-l jucăm».

Eu încercam să mă fofilez când venea vorba de transfer. A fost bine pentru toată lumea că a ajuns la Craiova. El s-a dus la o echipă bună, Craiova va beneficia de ajutorul lui și nu l-am mai luat eu”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali LĂMUREȘTE ALTE 4 transferuri vehiculate

Gigi Becali a vorbit și despre alți jucători despre care s-a vehiculat că ar putea ajunge la FCSB în această iarnă

Cu Dorin Rotariu nu mai este nicio discuție. A fost acum 6 luni, dar acum nu mai e nimic.

Diego Fabbrini este un jucător care îmi place. Și lui Teja îi place de el. Dar încă nu a fost nicio discuție pentru el. Am văzut că Iftime a zis că are oferte și că nu vrea să-l dea la FCSB.

Teja l-a vrut pe Antoni Ivanov de la Gaz Metan. Noi am făcut ofertă, dar nu l-am putut aduce.

Mi-a spus Teja că vrea un mijlocaș central. Vrea să jucăm mai rapid, din maximum două atingeri. Vrea un mijlocaș central rapid.

Pe Hervin Ongenda nu-l vreau. Îl iau dacă Valeriu Iftime îmi dă 500.000 de euro. Dar pentru banii ăștia îl țin în afara lotului. Dacă Botoșani îmi dă 1 milion de euro, îl iau și-l țin pe banca de rezerve”, a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

Citește și: 

Gigi Becali, despre subiectul GSP: „Da, mi-a fost propus Camora, dar mi-e frică să vorbesc” » Cum reacționează CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
martinpen
martinpen  •  12 Ianuarie 2019, 22:18
Postat de Ioan Trisi pe 12 Ianuarie 2019, 18:57

Asta chiar nu e bun decat de dat tunuri financiare!Altfel nu se pricepe la nimic(inafara de jigniri ,minciuni si glume proaste). Daca-i spune mm ia-l pe ala,il ia,daca-i spune Teja nu-l lua pe ala,nu-l ia si se mai da si cunoscator!Ce-as mai rade sa-i dea gol Cristea in meciul cu Craiova sa vezi ce spala pe jos cu Teja!

Nu se va intampla asta, Craiova are un singur rol in playoff, sa o ajute pe fcsb, dar s-o incurce daca poate pe CFR. La fel si Iasiul, Sepsi, Astra, probabil si Viitorul... Daca CFR ia campionatul, chiar ca e buna si il ia pe bune, cu multi impotriva lor.

balauru48
balauru48  •  12 Ianuarie 2019, 19:52

Gigi Becali, cel mai prost individ din România. După Iosif și randoom.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Ianuarie 2019, 18:57

Asta chiar nu e bun decat de dat tunuri financiare!Altfel nu se pricepe la nimic(inafara de jigniri ,minciuni si glume proaste). Daca-i spune mm ia-l pe ala,il ia,daca-i spune Teja nu-l lua pe ala,nu-l ia si se mai da si cunoscator!Ce-as mai rade sa-i dea gol Cristea in meciul cu Craiova sa vezi ce spala pe jos cu Teja!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează