FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Gigi Becali sare în apărarea lui Negoiţă! Discurs incredibil al patronului Stelei: "Fără el, Dinamo era ca Rapid! Badea şi Turcu sînt diavoli, caracter de doi lei"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 02:54

Gigi Becali n-a mai ţinut cont de rivalitatea cu Dinamo şi, la puţin timp după eşecul suferit în "Ştefan cel Mare", 1-3, a sărit în apărarea lui Ionuţ Negoiţă.

Acţionarul "cîinilor"e în conflict deschis cu Nicolae Badea, care i-a cerut 6.200 de euro pentru a putea folosi anumite obiecte de pe stadionul din "Ştefan cel Mare". Fostul conducător al lui Dinamo a sigilat cabinele de comentatori, lojele şi parcarea de la tribuna oficială înainte de derby-ul cu Steaua, care risca să nu se mai dispute! (Mai multe amănunte)

"Negoiţă a salvat-o pe Dinamo"

Becali surprinde prin atacul său la adresa prietenilor Badea şi Turcu: "Cum să-i faci unui om aşa? I-a salvat dintr-o groapă de băgat bani. Dacă nu era Negoiţă, Dinamo era ca Rapid acum. Ei n-au mai vrut să dea bani, au nenorocit Dinamo, l-au distrus". Mai ales cînd la mijloc este Negoiţă, un om de fotbal cu care Gigi s-a contrat de-a lungul ultimilor ani. Un episod a avut loc chiar recent şi a fost povestit de dinamovist la finalul derby-ului de duminică. (Detalii aici)

În discursul de la televiziunea sportro, patronul Stelei l-a susţinut vehement pe omologul său de la Dinamo: "Săracul Negoiţă, uşor-uşor, cît a putut şi el. Ba cu legile, ba cu cutare, ba cîte o datorie achitată, el a salvat Dinamo". 

"Credeam că Badea e om de onoare, dar e diavol!"

Regăsind o urmă a războiului cu MApN în conflictul din "Ştefan cel Mare", Becali a dat de pămînt cu foştii acţionari ai "cîinilor": "Credeam că Nicu Badea e om de onoare. Sînt prieten cu el, dar sînt intrigat. Mai vine şi Turcu şi zicecă «facem FCS Dinamo o mie nouă sute două şapte sute de mii». Măi Turcule, de unde faci tu? Dăi banii pe care ai să îi dai lui finul (n.r. Cristi Borcea). E omul la puşcărie şi ţi-a dat bani cu împrumut şi nu-i mai dai un telefon".

"Nu-i mai băgaţi strîmbe lui Negoiţă. Lăsaţi omul în pace, dacă nu sînteţi capabili de nimic! Numai de vrăjeală de bla, bla, bla. Sînt prieten cu ei, dar nu sînt oameni, sînt diavoli. Băi, v-a dat omul banii pe acţiuni. Ce mai vreţi de la el? L-aţi băgat în rahat cît casa. Ce mai vreţi? De ce băgaţi strîmbe?", îşi încheie patronul Stelei atacul surprinzător la adresa celor doi.

"N-aveţi pic de bun simţ, de ruşine, de onoare, de demnitate. Caracter de nimic, de doi lei. Lăsaţi omul în pace! Nu sînt nici în prietenie, nici în duşmănie cu Negoiţă, dar îmi pare rău de el. E şi el om, ce vreţi cu el?"
Gigi Becali despre Badea şi Turcu

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
zecs93
zecs93  •  24 Noiembrie 2015, 03:39

Insfarsit zice si Gigi ceva drept !!! Suta la suta dreptate are !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2015, 19:49
Postat de hai_d1nam0 pe 23 Noiembrie 2015, 13:49

Bvo nea Gigi. MARE dreptate ai. Respect

..)) asta e lucid o data pe cincinal. tocmai am savurat momentul. e copios.

theodoric
theodoric  •  23 Noiembrie 2015, 17:58
Postat de lapusneanul pe 23 Noiembrie 2015, 14:53

valahule, cum de ai vazut asa ceva ? :)erai *** la hotel rin ? :)

era in faza delirium tremendum a binefacatorului lui mult iubit ***...))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează