FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandalul din Ghencea dintre CSA Steaua și FCSB vi se părea nebunie? Dinamo răspunde pe măsură » CSD vs CSFCD vs FCD '48!

Momentul de ieri cînd doi oameni ai
Momentul de ieri cînd doi oameni ai "aripii Badea" încercau să blocheze accesul în cabinele TV

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2015 00:00

”Dinamo Badea” vrea ca ”Dinamo Negoiță” să plătească o sumă de 6.200 de euro pentru a primi niște obiecte de pe stadion, iar ”Dinamo Lipă” contraatacă și acuză de ilegalități. Inițialele savurați-le în text!

Derby de România pare în pericol să nu se dispute mîine seară! Războiul dintre CSA Steaua și CS FC Steaua București SA al lui Gigi Becali devine un episod hazliu pe lîngă ce se anunță în Ștefan cel Mare. Un alt conflict al celor trei societăți derivate din Dinamo, aflate de mai multă vreme într-o stare beligerantă, amenință desfășurarea El Clasico de România.

Războiul inițialelor

CS FC Dinamo, adică "Dinamo aripa Badea", " CSFCD", societate în insolvență, e în litigiu cu CS Dinamo, "Dinamo Lipă", " CSD", cea care administrează Complexul din Ștefan cel Mare, ca reprezentant al statului, și cere o sumă de bani celor de la FC Dinamo 1948, "Dinamo Negoiță", "FCD '48", pentru a le subînchiria niște articole pe stadion, duminică.

Nu vă pierdeți răbdarea sau cumpătul! Inițial, suma a fost de 5.000 de euro, plus TVA, adică 6.200 de euro, a ajuns zilele trecute la 10.000 de euro, plus TVA, pentru ca ieri să revină la 5.000 de euro, plus TVA, la care se adaugă cedarea uneia dintre loji, 5 locuri de parcare și 20 de bilete la VIP!

"CSFCD" a trecut, ieri după-amiază, la represalii, punînd sigiliu pe cabinele TV. Aceasta întrucît dacă nu se dă acordul de folosirea a cabinelor TV și a scării către locurile unde sînt poziționate o parte din camerele TV, nu se transmite partida. Și se ajunge, practic, la suspendarea meciului!

"CSFCD" susține că are drept de proprietate asupra unor obiecte pe stadion, cum ar fi acele cabine TV, tunelul portabil de la vestiare, chioșcuri de catering și aspersoarele pentru gazon.

Intervenție în forță

În acest punct, a intrat în scenă Elisabeta Lipă, ministrul Sportului, ex-președinte al "CSD". Dacă "FCD '48" a evitat să se implice verbal în conflict, Elisabeta Lipă a vorbit în numele prezidentului "CSD" care a semnat actele cu "CSFCD" și cu "FCD '48".

"Cei de la CSFCD nu pot apela la ilegalități. Ei au făcut doar niște îmbunătățiri, dar după ce au folosit ei sau oricare alt club obiectele din complex, ele rămîn ale statului, nu sînt ale cuiva anume, deci nu au ce să ceară! Ar fi ilegal ca ei să ceară vreo sumă unei alte societăți, indiferent cum s-ar numi ea. Am vrut să am o relație corectă cu ei, dar au datorii la datorii, s-au strîns mai mult de trei ani, 3.500 de euro pentru fiecare lună", a comentat fosta șefă "CSD".

"Vreau să cred că sigiliul pus de ei e o formă de intimidare, că am plecat eu din Ștefan cel Mare. Dar n-au dreptul să se joace cu bunurile statului! Nu există nici un pericol ca Derby-ul să nu se joace. Să lase intimidările! Există un proces pe rol, nu văd cum se poate soluționa altfel decît cu falimentul societății CS FC Dinamo", a încheiat Lipă ziua de ieri.

Azi, urmează un nou episod din prefața Derby-ului cu numărul 160 din România.

9.000 de leipe meci costă închirierea arenei Dinamo pe timpul sezonului cald, aici fiind incluse și dependințele

12.000 de leipe meci costă închirierea stadionului pe timpul iernii

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  21 Noiembrie 2015, 10:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează