FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Negoiță dezvăluie un dialog cu Gigi Becali: ”Mi-a spus să mă las că n-am nici o șansă” :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 23:24

Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al lui Dinamo, a vorbit despre dialogul pe care l-a purtat înainte de meci cu Gigi Becali.

”M-am întîlnit cu Gigi Becali la un eveniment și mi-a spus să mă las că n-am nici o șansă. A spus că va cumpăra tot ce e mai bun. Nu cred însă că banii sînt totul, mai trebuie și alte lucruri în afară de bani”, a spus Ionuț Negoiță.

Patronul ”cîinilor” a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are la Dinamo: ”Mai avem nevoie de timp pentru a ajunge la forma maximă. Titlul nu este cel mai important. Nu putem fi decît foarte bucuroși dacă vom cîștiga titlul. Pe mine mă interesează să pun la punct academia, iar 4-5 jucători din actuala academie să fie titulari în sezonul viitor”.

...despre derby: ”A contat mult experiența lui Mircea Rednic, dar și că jucătorii și-au dorit și au calitate. Îmi doream de foarte mult timp să obținem această victorie”

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Noiembrie 2015, 00:36

Intre cei doi e distanta mare......de educatie, de exprimare, de caracter, de inteligenta, de cultura.....

travka
travka  •  23 Noiembrie 2015, 08:21

neputinta asta iar i a prostit pe dinamovisti, ii mai tine in lesa inca 2 ani dupa victoria asta cu Steaua venita din nimic, contra unei echipe care a avut 7 jucatori indisponibili titulari, dar na, e mai bine asa, au uitat *** din groapa ca ultimele 2 etape au luat 3-0 si 5-1 de la Craiova si Viitorul, se trezesc in etapa urmatoare hahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorin.pch
sorin.pch  •  23 Noiembrie 2015, 07:26
Postat de gizeh pe 23 Noiembrie 2015, 01:50

...se bucură *** o dată la 5 ani.

uiti un lucru extrem de important, *** aia au palmares pozitiv cu echipa ta, deci faza cu " odata la 5 ani" sare din schema, a fost perioada asta atat tot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează