FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, încă un discurs halucinant: „Sfântul Mucenic Gheorghe m-a ajutat și a paradit un procuror”

Gigi Becali a fost protagonistul unui nou derapaj
Gigi Becali a fost protagonistul unui nou derapaj

Articol de , - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 14:03 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 14:19

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, a participat joi la ceremonia de sfințire a bisericii aflate în incinta bazei din Berceni. În fața jurnaliștilor, finanțatorul roș-albaștrilor a aruncat vorbe grele.

Gigi Becali a continuat seria jignirilor la adresa procurorului DNA Radu Ionescu, cel care, în trecut, l-a cercetat pe latifundiar pentru spălare de bani. Gigi consideră că, prin intermediul rugăciunilor sale, cazul a ajuns să fie instrumentat de judecătorul Daniela Toader, care l-a scăpat pe Becali de acuzații, dosarul fiind clasat. 

Gigi Becali a intrat în direct: „Fac ceva pe contractul lui Edi Iordănescu!” + Ce schimbare voia cu Voluntari: „Îl scoteam în minutul 33”
FCSB
Gigi Becali a intrat în direct: „Fac ceva pe contractul lui Edi Iordănescu!” + Ce schimbare voia cu Voluntari: „Îl scoteam în minutul 33”

Gigi Becali: „Sfântul Mucenic Gheorghe m-a ajutat și a paradit un procuror”

„E o mare bucurie când se sfințește o biserică. Unești Cerul cu Pământul, ce e mai important? Dar e o bucurie că mi-a dat Dumnezeu darul de a face asta. Plus că i-am dat hramul Sfântului mare Mucenic Gheorghe, care m-a ajutat și l-a paradit pe un procuror

Atât l-am rugat pe Sfântul mare Mucenic Mina (n.r. - sărbătorit astăzi de creștinii ortodocși), să-l paradească pe procurorul Radu Ionescu de la DNA . M-am rugat și mi-a dat Sfântul Gheorghe o judecătoare, Daniela Toader, pentru care toată viața mă voi ruga. Sfântul Mina i-a închis gura lui Radu Ionescu”, a spus Becali. 

Gigi Becali, patronul FCSB, acuzat de spălare de bani

Gigi Becali a fost acuzat de spălare de bani în scandalul imens al despăgubirilor dubioase aprobate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP). Procurorii au clasat cazul

Becali și Vasile Geambazi, nepotul său, au fost acuzați de spălare de bani și supraevaluare frauduloasă. Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul. Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro.

Gigi Becali l-a atacat și în trecut pe procurorul Radu Ionescu

Dracul mi l-a dat pe Radu Ionescu, Dumnezeu mi-a dat-o pe judecătoarea Daniela Toader. Și mă rog pentru ea. Daniela Toader a intrat la procesul pe fond și a spus că nu putem să vorbim de spălare de bani. Acum mă rog să îi fie bine ei. Vorbește cu mine câte două ore și jumătate la telefon, dar când îi dau mesaj îmi dă amendă! (...) I-am scris un mesaj «Ești în mintea mea ca un drac». Pentru că așa e. El m-a făcut să am gânduri, gânduri, gânduri.... Dracii îți dau câte un drac d-ăsta care vine cu gânduri și nu poți să te rogi. Am spus «Nu pot să fac rugăciune ca lumea pentru că ești în capul meu ca un drac!». Să respecte hotărârile judecătorești!

- Gigi Becali, în decembrie 2020

În trecut, Gigi Becali a fost condamnat în 3 dosare: Valiza, Schimbul de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane. Latifundiarul a stat în închisoare aproape 2 ani, fiind eliberat în aprilie 2015.

Citește și alte știri de actualitate: 

Prăpăd! Cum sunt tratați fotbaliștii în România: un jucător din cinci are proces!

Un dublu campion cu FCSB se implică în disputa Gigi Becali - Edi Iordănescu: „De ce tulburi apele și produci neliniște?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  11 Noiembrie 2021, 18:28

Ahahahaha, ăsta-i idolul proștilor! :))

valyomanyd
valyomanyd  •  11 Noiembrie 2021, 17:04

paradit ? :))

gido
gido  •  11 Noiembrie 2021, 16:59

cat il va mai suporta dumnezeu pe jijel? recomanda oamenilor sa nu se vaccineze!!! de ce ? are clinica privata si numai asa , cu o pandemie cat mai lunga , isi poate vinde testele si medicamentele !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează