FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB. Gigi Becali, înaintea duelului de la Craiova: „Rotaru nu e prost. Să asculte sfatul meu”

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 13:13 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 13:41

Gigi Becali, patronul FCSB, a prefațat duelul cu CS Universitatea Craiova, de duminică, capital pentru olteni în lupta pentru titlu. 

  • Craiova - FCSB se joacă duminică, ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT și VIDEO pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus

Finanțatorul roș-albaștrilor și-a adus aminte de meciul Craiova - Viitorul, din penultima etapă a play-off-ului sezonului 2016-2017, când oltenii au băgat mai mulți juniori, și i-a dat un sfat lui Mihai Rotaru, finanțatorul craiovenilor. 

„Cât voi trăi, voi fi drept. Vreau să împlinesc dreptatea. Dacă nu împlinesc dreptatea, nu mai vreau să trăiesc. Rotaru e mai tânăr ca mine și nu vreau să-i dau o lecție pentru ce a făcut. Vreau să-i spun să nu mai facă ce a făcut! El nu e băiat prost! E băiat deștept că a făcut bani, a mers în cupele europene, a ajuns lider. E greu. Eu știu să apreciez ce a făcut un om ca Rotaru. 

E băiat deștept și îi dau un sfat: să fie drept și să împlinească dreptatea! Mai ales la fotbal e important să faci dreptate. Nu am nicio treabă cu CFR Cluj sau Craiova. Neluțu Varga și Mihai Rotaru nu se pot compara cu mine, din punct de vedere financiar. La altele poate sunt mai deștepți. Eu nu concurez cu nimeni, am ajuns la o vârstă la care am tot ce îmi doresc. Vreau doar să fiu drept”, a declarat Gigi Becali la TV Telekom Sport. 

VIDEO. Gigi Becali, încântat de Man și Coman după meciul cu Dinamo

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali a ieșit de la negocierile pentru Dennis Man: „Englezii au zis că nu face 15 milioane” » Cât oferă Norwich acum pentru vedeta FCSB

Dennis Man, despre plecarea în Premier League: „Mi-ar trebui un timp de acomodare”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
simonhalep
simonhalep  •  10 Iulie 2020, 12:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  10 Iulie 2020, 07:50

Sa le explice Becali celor de la Severin,care dupa acel 2 - 5 cu Viitorul au retrogradat ei si nu Viitorul cum era normal,sa le explice Becali cat de drept si corect este el!

creeperno
creeperno  •  09 Iulie 2020, 22:52

Cine-i mai bun sa castige

Vezi toate comentariile (14)
Comentează