FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, sfătuit de Dumitru Dragomir: „Sunt cei mai buni! Îi transferi și un an de zile nu ai treabă”

Gigi Becali, sfătuit de Dumitru Dragomir
Gigi Becali, sfătuit de Dumitru Dragomir

Articol de , - Publicat vineri, 17 iulie 2020 12:49 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 13:43

Dumitru Dragomir a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal i-a oferit câteva sfaturi de mercato lui Gigi Becali. 

Gigi Becali și-a adus atacant pentru sezonul viitor, pe Sergiu Buș (27 de ani). Mitică Dragomir crede că mutarea este una excelentă și îi mai propune două nume patronului de la FCSB: Gabriel Tamaș (36 de ani) și Marius Constantin (35 de ani).

Dragomir: „Sunt cei mai buni fundași centrali”

Buș îmi place foarte mult. Face transferuri bune Becali. Acum el le face, nu se mai ia după nimeni. L-a adus pe Elton la propunerea lui MM și a pus stop. A zis că-s banii lui și nu vrea să se mai ia după nimeni. Gigi e greu de influențat. Dacă-i intră ceva în cap, moare cu ideea aia.

Eu aș lua doi bătrâni, pe Constantin de la Mediaș și pe Tamaș. Sunt cei mai buni fundași centrali. Bagă materiale amândoi și un an de zile n-ai treabă. Dacă îi ia Craiova pe ăștia doi, ia campionatul doi ani la rând. Fundași lateriali au buni de tot. Ați văzut ce viteză are Vlădoiu? Cred că e cel mai bun din România”, a spus Dumitru Dragomir pentru GSP.ro.

  • Gabriel Tamaș este în acest moment liber de contract, după despărțirea de Astra Giurgiu. Fundașul central e în discuții avansate cu CS Universitatea Craiova, dar e dorit și de Dinamo. 
  • Marius Constantin este sub contract cu Gaz Metan până în vara lui 2021, dar incertitudinea din tabăra medieșenilor îl poate transforma într-o țintă fezabilă.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Noile clauze impuse de Gigi Becali: pe cine poate da afară, dacă FCSB nu obține banii de la UEFA

Și la FCSB combate Becali coronavirusul cu perfuzii în venă?! Avertismentul dat de Agenția Națională Anti-Doping

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează