FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Supercadoul de majorat făcut de Becali lui Octavian Popescu: „Gigi e încântat de el!”

Octavian Popescu +28   FOTO
Octavian Popescu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 09:35 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 10:58

Mijlocașul Octavian Popescu a primit o veste mare la doar câteva zile după ce a împlinit 18 ani, pe 27 decembrie. Încântat de evoluțiile lui, Gigi Becali a decis să-i ofere o creștere salarială importantă.

Impresarul Giovanni Becali a anunțat că jucătorul adus gratis de la Craiova în vară va primi un nou salariu din ianuarie 2021, după ce la finalul lui decembrie a împlinit 18 ani. În plus, patronul FCSB îi va pune o clauză de 60 de milioane de euro.

Octavian Popescu, clauză de 60 de milioane de euro la FCSB

 „Gigi i-a dat imediat lui Octavian 1.000 de euro pe lună când a semnat cu FCSB. Apoi, după ce l-a văzut în primele meciuri, i-a mărit contractul la 3.000 pe lună. Și urmează încă o mărire, din noul an. Octavian Popescu urcă din ianuarie la 4.000 de euro lunar! Gigi e foarte încântat de jucător.

Nu doar că i se va mări contractul, dar Gigi îi va trece și o clauză de reziliere în noile acte. Este undeva la 60 de milioane de euro, ceea ce arată încă o dată cât de mult îl apreciază vărul meu pe acest jucător”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.

Octavian Popescu a bifat 11 partide în acest sezon pentru FCSB, reușind trei pase de gol.

350.000 de euroeste cota lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt

Octavian Popescu, sub Adrian Niță

Clauza pe care Becali o va pune în contractul lui Popescu este sub cea a lui Adrian Niță, un mijlocaș de 17 ani pe care FCSB l-a împrumutat până acum la Turris Turnu Măgurele, în Liga 2. Acestuia, Gigi Becali i-a pus o clauză de 150 de milioane de euro (Detalii AICI)

VIDEO Cum a reacționat Dennis Man când a aflat că e idolul lui Popescu: „M-a surprins când am auzit!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Paradoxul Man » Jucătorul momentului în România, investiție imposibilă pentru Occident: prea bătrân, prea scump și fără meciuri tari. Cât cere de fapt Becali

Mesajul categoric primit de Gigi Becali: „Ori îi vinzi, ori nu mai iei mare lucru pe ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  05 Ianuarie 2021, 11:56

Clauzele astea sunt niste aiureli inventate de catre cioban pentru ca asa a vazut el ca procedeaza cluburile mari care vor sa-si protejeze jucatorii importanti !! Lui Man i-a pus o clauza de 100 de mil. de euro, dar nu reuseste sa ia pe el nici 10 mil. !! Acest Popescu este talentat si are norocul sa fie impresariat de catre firma lui Becali care are multe relatii prin fotbalul din Vestul Europei !!

radu07
radu07  •  05 Ianuarie 2021, 11:41

In vara ii plateste City clauza de reziliere...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează