FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, şocat cînd a aflat de beţie: "Nikolici o să ajungă boschetar! Matei n-are cum să fie fotbalist dacă face d-astea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 14 octombrie 2012 18:40

Gigi Becali, patronul Stelei, a aflat de la GSP TV despre ieşirea muntenegreanului Stefan Nikolici şi a lui Gabi Matei, care au băut în club alături de Novak Martinovici şi Mihai Costea, pînă au vomitat.

"Ce să mai zic? Am rămas mut, chiar nu ştiu ce să zic. Erau liberi, dar nu să facă aşa ceva. Să bei pînă ajungi să vomiţi pe geamul maşinii... E prea mult, nu-mi vine să cred aşa ceva. E păcat! Hai, pe Nikolici îl ştiam, dar puştiul ăsta, Matei, nici n-a ieşit bine din găoace şi s-a apucat de astea. Erau liberi, ce să le fac, să îi ţin ca la puşcărie? Aveam încredere în el, dar cum să ajungă fotbalist dacă face aşa ceva.

Citeşte şi: VIDEO+FOTO INCREDIBIL! Jucătorii Stelei surprinşi în ipostaze şocante » Au băut pînă au vomitat în taxi!

O să ajungă boschetar. Aşa ceva nu se face! E un circ, e ruşinos, sancţiunea nu mai are nici un fel de valoare. Ce o să înţeleagă ei dacă îi sancţionezi? Pot să înţeleagă ceva? Pe Nikolici îl ştiam, el măcar recunoaşte că mai bea din cînd în cînd. E şi mare, ţine la băutura, dar Matei... Nici nu şi-a revenit după accidentare, s-a combinat şi cu Pamfile şi uite ce face. Mai bine lua două fete şi se distra cu ele. Gabi Matei trebuie să joace ca Fane Iovan să scape de imaginea asta, nici nu mai zic cîte goluri trebuie să dea Nikolici", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  15 Octombrie 2012, 19:34
Postat de coldqball pe 14 Octombrie 2012, 20:22

Ironia e, ca nici cei care vomita pe geamul masinii nu se pot numi sportivi de performanta, si cu certitudine, nici cei care au scris despre ei, nu se pot numi ziaristi.

Daca ai stii tu cati fotbalisti de performanta se imbata prin Anglia.......pai John Terry e spaima barurilor ,(ce sa mai spun de Gascoine care e paragonul betivanului perfect) dar nu ii pasa nimanui atata timp cat o fac in timpul lor liber.

sofronpaul
sofronpaul  •  15 Octombrie 2012, 00:07

Intrebati-l pe andone, cat a baut el la viata lui de fotbalist? sau pe Lacatus :) o sa va spuna ei :) ce can can era prin anii 90? :) mai bine sa se desfiinteze odata si sa ne lase cu povestile lor cu tot. De parca pe cineva intereseaza ca niste oameni, ca tot oameni sunt, s-au imbatat intr-un club si au vomitat. da ce voiati, sa inghita voma? :) E mai ok asa, macar le-au iesit prostiile din cap :)

imperator
imperator  •  14 Octombrie 2012, 23:06

Curios lucru că Nicolici în loc să vomite îm mașină și să-i dea șoferului 100 euro drept pagubă a vomitat tocmai pe geam să-l vadă și paparazzi, voi chiar credeți că el nu știa că sunt ziariști după el ?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează