FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO, DUMINICĂ, 15:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali sugerează blat la Oţelul - Dinamo!

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Becali crede că Oţelul se va preda cu Dinamo, Marius Stan îl ironizează

Oţelul a pierdut meciul din Ghencea (0-1), dar disputa dintre cele două cluburi nu se mai opreşte. Enervat că oamenii de la malul Dunării cer să cîştige cu 3-0 la "masa verde" fiindcă Steaua l-ar fi folosit abuziv pe Bogdan Stancu, Gigi Becali a reacţionat: "O să vedeţi voi cine e Oţelul cînd va veni meciul lor cu Dinamo. Nu vreau să zic mai multe, că nu-mi stă în caracter, dar atunci veţi afla adevărul despre gălăţeni!".
Vezi rezumatul meciului Steaua - Oţelul 1-0! (video)

Marius Stan rîde de Becali şi de echipa lui: "Gigi vorbeşte aiurea! El uită că noi i-am bătut pe «cîini» în Groapă, cu 1-0, pe cînd ei nu au fost în stare să cîştige contra roş-albilor pe Ghencea, unde au pierdut cu 0-1. Deci cum poate să sugereze el că Oţelul s-ar da la o parte?! Dar ne-am obişnuit şi nici nu mai are rost să mai comentăm aberaţiile lui Becali!". Oţelul - Dinamo se va disputa duminică, 21 martie.

"Vă rog să vă aduceţi aminte de cuvintele mele peste o săptămînă, cînd se joacă Oţelul - Dinamo! Vă veţi convinge cu toţii la ce m-am referit"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
 •  09 Aprilie 2010, 12:40

cum sa facem blat cu echipa stelei.............100% steaua cu galati o fost blat si acum imi aduc aminte cum se chinuiau galatenii sa nu dea cumva gol si sa il supere pe dorinel.....asa ca MARS becali si daca punem si meciul de la bistrita deja sunt 2 BLATURI ba jiji

 •  21 Martie 2010, 16:05

E blat pe fatza!

 •  19 Martie 2010, 23:19

Daca MARIUS STAN a zis ca e bun si un egal deci va pierde.Asa a spus si cu noi si a pirdut.SA lasat loc de interpretari.La cum joaca ne batea si pe noi si pe multe alte echipe dar NU AU BUGET.Acum depinde de...BORCEA sau de BECALI.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează