FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, decizie categorică: „Am zic că merg cu avioanele F16 la război, dar nu pentru el” » Cine pleacă de la FCSB

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 17:20 / Actualizat joi, 25 mai 2023 22:40

Gigi Becali, patronul FCSB, e decis să nu-l cumpere definitiv pe Deian Sorescu (25 de ani), cel care avea un viitor incert la FCSB.

FCSB a plătit 50.000 €, în ianuarie, ca să-l împrumute pe Deian Sorescu de la Rakow până la sfârșitul acestui sezon. Dacă ar dori să-l păstreze, roș-albaștrii ar trebui să achite încă 950.000 €. Dar acesta nu va rămâne la formația roș-albastră.

După ce i-a prelungit contractul lui Valentin Crețu, Gigi Becali spune că nu-l va cumpăra definitiv pe jucătorul împrumutat în vară de la Rakow. Acesta se află pe lista de jucători pe care omul de afaceri i-a criticat după 2-3 cu Farul.

Cum a reacționat Damjan Djokovic, după ce a primit oferta de la Gigi Becali » Detalii de ultimă oră
FCSB
Cum a reacționat Damjan Djokovic, după ce a primit oferta de la Gigi Becali » Detalii de ultimă oră

Gigi Becali s-a decis: FCSB nu-l cumpără pe Deian Sorescu

„Am luat decizia finală și i-am și transmis băiatului, deși cineva mi-a zis să stau și să mă gândesc mai bine la varianta transferului definitiv al lui Sorescu

Dar până la urmă am hotărât că nu voi mai plăti polonezilor suma cerută de ei pentru transfer definitiv. Era pe undeva la 850.000 – 900.000 de euro. Nu o să dau atâția bani pentru că vreau să mă întind doar cât îmi permite plapuma. 

Am zis eu că o să ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu. Nu zic că băiatul nu ne-a ajutat în unele meciuri, dar în alte partide nu prea a fost ceea ce eu îmi doream de la el. Parcă zici că era aerian. Am eu alte piste pentru transferuri bune. Nu uitați că le-am promis suporterilor că la anul noi vom câștiga campionatul”, a spus Gigi Becali la Prosport.

Deian Sorescu a bifat 18 partide pentru FCSB în a doua parte a sezonului. Are două goluri. El a ajuns la Rakow în ianuarie 2022, pentru 800.000 de euro, de la Dinamo.

Campionatul s-a pierdut aseară. S-a pierdut de către jucători fără bărbăţie, fricoşi. Sorescu… Deian Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri.

- Gigi Becali

1.500.000 de euroe cota lui Deian Sorescu, potrivit transfermarkt

VIDEO Ce spune victor Becali despre o eventuală revenire a lui Vlad Chiricheș la FCSB

Citește și:

Talpan se laudă cu „o nouă victorie în instanță împotriva FCSB”: „A fost un proces dificil. Mulțumesc steliștilor adevărați!”

Gazeta a aflat arbitrul derby-ului FCSB - Rapid + Continuă disputa pe bilete dintre cele două rivale: „Frați vișinii, din păcate...”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
Ioano13
Ioano13  •  26 Mai 2023, 17:15

Deși sunt suporter fcsb(Steaua adevarata), ma număr printre cei care cred ca Becali este mediatizat exagerat. Implicarea lui în alcătuirea echipei și în schimbări a dus la pierderea ultimelor campionate. Mediatizindu-l , el are iluzia că e foarte important și apasă tot mai tare pe stilul lui arhaic de a trata lucrurile. Îndrăznesc sa fac o previziune, anume că, în ciuda investițiilor, rezultatele în campionatul viitor vor fi similare cu cele de anul ăsta. Omul nu poate înțelege ca nu are experienta, cunoștințele și nici capacitatea de a fi antrenor.

Ioano13
Ioano13  •  26 Mai 2023, 17:06
Postat de adyy25 pe 26 Mai 2023, 00:22

Dar cu Hagi, cu Hagi cand mai dati un articol? Iar va urecheste ca vorbiti de Becali toata ziua in loc sa vorbiti de Rege. Regele si cei 1% din totalul suporterilor care sunt cu Farul. Parca atat a iesit la ultimul sondaj, nu? Parca il vad pe Gica precum Vadim, ca sunt masluite alegerile/sondajele, ca e invers, 40% sunt cu Farul si 1% cu Fcsb

Numindu-l "rege" pe Hagi, io faceți un mare deserviciu. Automat, scriind(pronuntând) "rege ",coborâți nivelul discuției la nivelul manelelor cu "dușmani"și "valoare mare".

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  26 Mai 2023, 08:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează