FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali desființează transferul lui Buș la CFR: „Nu e peste niciun atacant de la Dan Petrescu”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2021 17:43 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 17:57

Sergiu Buș (29 de ani), fostul atacant al celor de la FCSB, a semnat cu rivala roș-albaștrilor din lupta pentru titlu, CFR Cluj! Gigi Becali (63), finanțatorul vicecampioanei României, a comentat mutarea.

Patronul celor de la FCSB nu este impresionat de transferul lui Buș la CFR Cluj, latifundiarul considerând că ardelenii au atacanți mai buni în lot decât vârful trecut pe la roș-albaștri.

Examen picat: a cerut să joace mai mult la FCSB, dar a fost cel mai slab de pe teren
FCSB
Examen picat: a cerut să joace mai mult la FCSB, dar a fost cel mai slab de pe teren

„Dacă îmi pare rău dacă se duce Buș la CFR? Nu, tată! A, dacă îl voiam și eu, iar ei îl luau înaintea mea, atunci e altă problemă. Dar Buș a fost la mine și nu a rupt gura târgului. Să se ducă la CFR. 

Nu plecase prin Coreea de Sud? De ce nu a rămas pe acolo? Nu îmi pare rău că se duce la CFR. Nu este peste niciun atacant din ce are în lot Dan Petrescu acum”, a declarat Gigi Becali potrivit Prosport.

2în 11 apariții are Buș pentru FCSB, echipă la care a evoluat în prima jumătate a sezonului 2020-2021

Sergiu Buș, noul atacant al lui CFR Cluj

Liber de contract după despărțirea de Seongnam FC, Sergiu Buș revine în fotbalul românesc. Va juca din nou pentru campioana României.

Buș a semnat pe doi ani și jumătate cu ardelenii, parafând înțelegerea alături de președintele CFR-ului, Cristi Balaj, și de impresarul lui, Bogdan Apostu.

3în 23 de meciuri are Buș în tricoul celor de la CFR Cluj, pentru care a mai evoluat în sezoanele 2010-2011 și 2012-2013

E un atacant bun. E bine pentru club că vine Sergiu Buș, pentru că e un jucător crescut aici, la Cluj, şi mai ales că pe lista B noi nu prea avem jucători în afară de Păun
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Mihalcea dezvăluie problemele fotbalistului român: „Preferă să cadă și la cel mai mic contact”

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Căpitan în premieră! Decizia lui Rednic pentru meciul cu Chindia

Gigi Becali, ultimatum pentru un fotbalist de la FCSB: „Am înțeles de ce nu e luat nici la națională. Nu joacă la mine pe 2 euro”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
c23665
c23665  •  13 Decembrie 2021, 19:48

Important este că Sergiu Bus este oeste tot ce are Becali acum!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close