FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transferurile la FCSB, condiționate de plecarea lui Dennis Man » Anunțul lui Gigi Becali: „Iau doi jucători”

Gigi Becali, finanțator FCSB +48   FOTO
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 23:28 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 23:46

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, spune că va face două transferuri dacă îl va vinde pe Dennis Man (22), ofertat de Parma.

„Dacă îl dau pe Man pe 15 milioane, să zicem că o să iau un atacant și un fundaș central, cum spune Ilie Dumitrescu. Nu doi, revine Nedelcu care intră fundaș central”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de pe Digi Sport. Aluzie la recomandările pe care Ilie Dumitrescu le-a făcut roș-albaștrilor, ca aceștia să aducă doi stoperi și un atacant central. 

Gigi Becali: „Nu vreau să mai cheltui bani”

Finanțatorul de la FCSB a lăsat de înțeles că va aduce noi jucători la echipă doar dacă îl va vinde pe Dennis Man. În caz contrar, nu va dori să mai cheltuie vreun ban. Becali a amintit de transferul ratat al lui Denis Haruț de la FC Botoșani, în schimbul căruia avea un acord cu moldovenii în valoare de 700.000 euro.

„Am stat să mă gândesc și cu ăsta de la Botoșani (n.r. - Denis Haruț). Nici nu știi ce se întâmplă cu pandemia și eu mă apucam să dau 700.000 euro pe jucători. Nu vreau să mai cheltui bani, că nu știe nimeni ce se întâmplă”, a afirmat Becali.

În acest moment, FCSB nu are în lot un atacant de careu veritabil, în timp ce în centrul apărării au doar două soluții. Este vorba despre Iulian Cristea și Andrei Miron.

VIDEO. Victor Becali: „Parma oferă 13 milioane de euro + bonusuri pentru Dennis Man!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FC ARGEȘ - FCSB 0-0. Roș-albaștrii dau vina pe teren pentru pasul greșit de la Pitești: „Singurul campionat din Europa cu asemenea terenuri”

Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, cuceriți de un fotbalist de la FCSB » Complimente în tandem: „Deja e o certitudine” / „Nu am crezut în el, dar arată bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  27 Ianuarie 2021, 08:22

Dacă pleaca și asta pe cine mai bagă ne-a jijji la FC fcsb 2 in meciurile cu Steaua!? :-)))

yuri_kozac
yuri_kozac  •  27 Ianuarie 2021, 06:17

Păi povestea asta e de ani de zile. FC FCSB condiționează transferurile de vânzarea lui X și lui Y. Cum nu au vândut nimic, nici nu au transferat. Au luat numai jucători liberi de contract.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close