FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, mesaj pentru Valeriu Iftime înainte de FC Botoșani - CFR Cluj: „Nu te sun că mă acuză de corupție! Dar facem asta după meci”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 14:15 / Actualizat luni, 17 mai 2021 14:37

Înainte de meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj, care ar putea decide campioana Ligii 1, Gigi Becali a spus că va bea o șampanie alături de Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, în cazul în care aceștia îi vor încurca pe ardeleni. 

Pentru a rămâne în cursa pentru titlu, FCSB depinde de FC Botoșani. Cu o victorie în fața moldovenilor, CFR ar deveni campioană pentru al 4-lea an consecutiv, cu o etapă înainte de final. FCSB speră ca echipa antrenată de Marius Croitoru să încurce campioana ultimelor sezoane, astfel încât în ultima etapă, la CFR Cluj - FCSB, să se joace cu titlul pe masă.

Gigi Becali spune că nu a vorbit cu Valeriu Iftime și că nu o va face înainte de meci, dar că îl va cinsti pe acesta cu o „șampanie grasă” în cazul în care FC Botoșani îi va încurca pe „vișinii”. 

Gigi Becali: „Nu-i dau telefon înainte, se zice că e corupție”

„Dacă fac măcar un egal, o să mă întâlnesc cu el să beau o șampanie grasă. Dar înainte nu-i dau, că dacă îi dau înainte, se zice că e corupție, că i-am dat telefon și am influențat, că patronul după aia merge la echipă și o încurajează.

Vine un procuror și zice că «pentru că i-ai dat telefon lui Iftime, el a mers și a încurajat echipa, care a jucat cu mai multă dăruire». Ca dovadă, a corupt pe Botoșani să joace mai bine fotbal (n.r. - râde). Îți dai seama? Ăștia au minte bolnavă, nu te pui cu ei. Ei nu-s vinovați, dracii le întunecă mintea, le spune «faceți împotriva lui Becali orice»”, a declarat Becali la Pro X. 

Valeriu Iftime: „Nu m-a sunat Gigi Becali”

Cu puțin timp înainte, Valeriu Iftime declarase la același post TV că nu a discutat cu Gigi Becali și că Liga 1 ar avea mai multă frumusețe dacă campioana s-ar decide în ultima etapă, la CFR Cluj - FCSB.

„E important pentru fotbalul nostru ca noi, Botoșaniul, să dăm frumusețe Ligii 1 și să se joace ultimul meci cu trofeul pe masă, la Cluj. Nu m-a sunat Gigi Becali în ultimul timp. Categoric își pune speranțe în noi, dar nu suntem așa apropiați încât să mă sune și să mă îmbărbăteze”, a declarat Iftime.

În 2013, Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul „Valiza”, pentru dare de mită. 

Ce reprezintă dosarul „Valiza”

  • Gigi Becali a fost condamnat 3 ani pentru dare de mită în cazul promisiunii de premiere a fotbaliştilor de la Gloria Bistriţa în 2006 şi U Cluj în 2008. În primul caz, câte 5.000 de euro în caz de egal şi 10.000 pentru o victorie cu Rapid. În cazul U Cluj, le-a promis „şepcilor” 1.700.000 de euro pentru a încurca CFR-ul în ultima etapă, banii fiind duși de Teia Sponte. Procurorii l-au acuzat pe Becali că ar fi antedatat acte ce sugerau că suma de bani era menită cumpărării unui teren în Cluj.
  • Patronul Stelei a încercat, prin Petre Marin şi Mirel Rădoi, să ia legătura cu jucătorii Universităţii Cluj, ca să îi asigure că vor primii banii în cazul în care vor reuşi să împiedice CFR-ul să câştige meciul.
  • „Rădoi Mirel l-a atenţionat pe Becali George despre o posibilă intervenţie a Poliţiei, moment la care acesta din urmă a replicat, prin folosirea unui limbaj ce îl caracterizează, faptul că nu îi este teamă, iar dacă va ajunge într-o asemenea situaţie, Sponte Teia va folosi un subterfugiu, în sensul că prezenţa sa în municipiul Cluj-Napoca este legată de o afacere imobiliară”, arătau procurorii în rechizitoriu.

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la o victorie de titlu

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB a mai pierdut un jucător: „A căzut și el, nu mai știm cu cine să jucăm”

Nu e Kovacs, nici Hațegan » CCA a decis cine va arbitra meciul care poate decide campioana Ligii 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (40)
917977842358187
Iri Nel  •  18 Mai 2021, 19:02

Ce sa răzbune Rotaru, ca Botosaniul e la cheremul lui Gigi . Nu l au deranjat niciodata !!!! Cand auzi reprezentanții Botosaniul înainte de meciurile cu Gigi ,o sa facem , o sa mergem, o sa jucam............șotronul ...Ce sa jucați ?????. Iar după meci.....am incercat sa facem, am incercat sa mergem , am incercat sa jucam...... Marele ghinion e ca .....diseara o sa va bata aia de la Cluj si nu va mai da Gigi ................sampania !!!!

131624217670160
Geani Muraru  •  18 Mai 2021, 10:41

Nu o fi CFR o echipa prea buna sau prea curata, insa cand vezi cum contracandidata e ca o maimuta care scoate limba si isi da palme singura peste ***, nu ai cum sa nu iti doresti sa castige CFR-ul campionatul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  18 Mai 2021, 06:32

Becali și Iftime nici usturoi n-au mîncat nici gura nu le miroase,ha.....ha...ha...!!!Rușine ,neprofesioniștilor!!!!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează