FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Gigi Becali, acuzat de Pițurcă: „Putea să rezolve situația cu Steaua, dar a agravat lucrurile”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 12:10 / Actualizat joi, 31 martie 2022 12:28

Victor Pițurcă, cel care a colaborat în trecut cu Gigi Becali, îl acuză pe patronul de FCSB de agravarea conflictului cu CSA Steaua.

Becali și Clubul Sportiv al Armatei se luptă în instanță pentru marca, numele și palmaresul Stelei, iar antrenorul consideră că din cauza omului de afaceri cele două părți nu pot ajunge la un acord.

Daniel Oprița, încrezător înaintea derby-ului cu Petrolul: „Suntem în cea mai bună perioadă” + Apel către fani: „Să vină în număr cât mai mare”
CSA STEAUA
Daniel Oprița, încrezător înaintea derby-ului cu Petrolul: „Suntem în cea mai bună perioadă” + Apel către fani: „Să vină în număr cât mai mare”

Pițurcă îl acuză pe Becali că adâncește războiul FCSB – CSA Steaua

„Nu cred că mai există cale de împăcare! Să fim serioși. Au fost momente când Gigi putea să rezolve această situație, dar lucrurile s-au agravat prin declarații. Nu se mai poate întâmpla nimic.

Steaua este Steaua, cea din Liga 2. Din punctul meu de vedere, aș trage, în locul celor care hotărăsc lucrul acesta, ca Steaua să aibă drept de promovare”, a spus Pițurcă pentru as.ro.

Pițurcă: „Am discutat cu investitori din SUA”

Fostul selecționer a vorbit din nou despre oamenii de afaceri din SUA pe care a încercat să-i determine să investească la CSA Steaua.

„Eu am avut o tentativă, acum un an. M-am întâlnit cu un grup de investitori din Statele Unite, pentru o altă afacere. Le-am propus lucrul acesta și au fost interesați.

Eu am dat de veste mai departe, dar mi s-a zis că deocamdată nu și cu asta basta. Nimic în plus”, a adăugat Pițurcă.

CSA Steaua a depus dosarul de licențiere pentru Liga 1

CSA Steaua continuă să spere că va putea promova la sfârșitul sezonului în Liga 1, în ciuda anunțului făcut de FRF. CSA Steaua ocupă locul 4 în acest moment în Liga 2, poziție ce duce la barajul de promovare în Liga 1. Totuși, chiar dacă ar termina pe un loc ce ar permite promovarea în mod normal, „militarii” nu pot accede în Liga 1, din cauza faptului că echipa din Ghencea este un club departamental.

Cu toate acestea, Steaua face tot posibilul pentru a putea promova. Roș-albaștrii au depus miercuri, 30 martie, dosarul de de licențiere pentru Liga 1, în ciuda faptului că articolul 31 din Legea Sportului le interzice participarea în competiția organizată de LPF.

VIDEO Stilul pe care George Ogăraru vrea să-l dezvolte la Academia CSA Steaua

Citește și: 

Gigi Becali, recital în direct: „Tavi Popescu e puțin mai complex decât Neymar! E ce a însemnat Maradona pentru Napoli și Argentina”

Reacția LPF, după ce Steaua a anunțat că merge la TAS pentru promovare: „Situația e clară pentru noi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  01 Aprilie 2022, 01:28
Postat de catalynn pe 31 Martie 2022, 22:11

Cine ești tu mă sa spui ce “sa treacă acolo”!? Acum pe bune … tu ești doar un fcsbist care suferă îngrozitor simțind răsuflarea Stelei in ceafa! :-)))

N-ai avut nici o problema in a sustine Fc Fcsb 11 ani! Asa faceau unii misto de suporterii echipei si cand si-a schimbat echipa numele in Steaua?

catalynn
catalynn  •  31 Martie 2022, 22:11
Postat de fcsbesteaua pe 31 Martie 2022, 19:45

Nu interzice,da unitatea militara nu are ce cauta in fotbal,iar daca regulamentul trebuie modificat,se poate specifica in asa fel incat sa va fie si voua clar. Sa treaca acolo ca nu poti juca in liga 1 daca 99,99% din banii tai,provin de la bugetul de stat! Pai voi ati produs 3 lei in 4 ani de cand existati!

Cine ești tu mă sa spui ce “sa treacă acolo”!? Acum pe bune … tu ești doar un fcsbist care suferă îngrozitor simțind răsuflarea Stelei in ceafa! :-)))

iri_
iri_  •  31 Martie 2022, 21:24
Postat de csaba pe 31 Martie 2022, 16:10

După Pițurcă, dacă tot a avut amantă rusoaică ar trebui să-l aducem și pe Putin la conducerea României!!!

Ar fi ceva, invadam si noi Ucraina sa luam Bucovina si Bugeacu, dupa care invadam Hungaria...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close