FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua nu se lasă » „Militarii” au depus dosarul de licențiere pentru Liga 1!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 19:25 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 20:21

CSA Steaua continuă să spere că va putea promova la sfârșitul sezonului în Liga 1, în ciuda faptului că regulamentul îi interzice acest lucru.

CSA Steaua ocupă locul 4 în acest moment în Liga 2, poziție ce duce la barajul de promovare în Liga 1. Totuși, chiar dacă ar termina pe un loc ce ar permite promovarea în mod normal, „militarii” nu pot accede în Liga 1, din cauza faptului că echipa din Ghencea este un club departamental.

Speranță pentru fanii celor de la CSA Steaua. Cum poate fi obţinut dreptul de promovare: „Am găsit portița. Eu sunt optimist”
CSA Steaua
Speranță pentru fanii celor de la CSA Steaua. Cum poate fi obţinut dreptul de promovare: „Am găsit portița. Eu sunt optimist”

Cu toate acestea, Steaua face tot posibilul pentru a putea promova. Roș-albaștrii au depus miercuri, 30 martie, dosarul de de licențiere pentru Liga 1, în ciuda faptului că articolul 31 din Legea Sportului le interzice participarea în competiția organizată de LPF, anunță playsport.

Aceștia continuă să spere că regulamentul se va schimba și echipa lui Daniel Oprița să se regăsească în Liga 1 sezonul următor.

Iulian Miu, încrezător că Steaua va putea promova: „Am găsit o portiță. Eu sunt optimist”

Iulian Miu, fost jucător la Steaua și actual oficial al echipei din Ghencea, a avut o reacție acum 3 zile și a spus că s-a găsit portița prin care CSA ar putea să promoveze în Liga 1 la finalul actualului sezon.

„Dacă intervin avocaţi buni de tot asupra unui paragraf, unui articol din Legea Sportului… Nu ştiu ce fac cei din club, dar la ce am citit în Legea Sportului… E articolul 31, care e luat de acolo şi pus în manualul de licenţiere în Liga 1. Dar auzim că trebuie să vină un privat, ca să se dea echipa.

N-a dat nimeni echipa la Piteşti. Au intrat într-o asociaţie ca să fie mascată treaba. E undeva în articolul 31, unde nu e clar şi nu se spune exact ce trebuie făcut. Am văzut şi am pistonat.

Vrei să vorbim despre Legea Sportului, articolul 31?: «Cluburile sportive profesioniste sunt structuri sportive organizate ca...». Cine a spus asta? Unei asociaţii îi dă cineva că e profesionistă? Lumea să nu mai creadă că trebuie să vină un privat. Lumea să înţeleagă diferenţa dintre un sponsor sau un patron.

Eu vreau ca la acest articol să se uite cineva bine. Să citească bine cine trebuie acest articol. Trebuie o lege frumoasă, bună, corectă pentru toate echipele. Am găsit portiţa. Eu sunt optimist, încă sunt verde. Are cineva ceva împotriva acestei echipe ca să promoveze? Dacă promovează, ce se întâmplă?”, spus Iulian Miu la TV Telekom Sport.

CSA Steaua nu se lasă » „Militarii” au depus dosarul de licențiere pentru Liga 1!
pasaj din Legea Sportului

FRF spune clar că Steaua nu poate promova

Federația Română de Fotbal a transmis clar că CSA Steaua, club care aparține Ministerului Apărării Naționale, nu poate promova în Liga 1, conform Legii Sportului.

Considerăm că această chestiune extrem de larg dezbătută, cu privire la posibilitatea unui club de drept public, în general, CSA Steaua, în cazul particular, a fost deja clarificată. Reamintim că, din punct de vedere legal, CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1. Implicit, în situația în care va obține meritul sportiv de a promova în Liga 1, clubul nu va putea exercita acest drept.
- comunicat FRF

VIDEO Stilul pe care George Ogăraru vrea să-l dezvolte la Academia CSA Steaua

Citește alte știri de actualitate:

Anamaria Prodan reacționează după ce Andrei Vlad a semnat cu frații Becali: „Astfel de oameni nu fac mare brânză”

Duckadam, mesaj ironic pentru șefii FCSB: „ Ce mare redescoperire au făcut?!” + Ce spune despre situația lui Vlad

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (85)
y.n.w.a.
y.n.w.a.  •  31 Martie 2022, 20:02

iiiii talpanistii nu stiu ca daca nu obtin dreptul de promovare pana in noul sezon o sa il joace si pe ala degeaba. *** echipa finantata cu japca din banii romanilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

orlick
orlick  •  31 Martie 2022, 13:07
Postat de catalynn pe 31 Martie 2022, 08:00

Unde anume in lege scrie “doar”!? In rest, după cum se vede și in articol, legea a mai fost modificata de multe ori de la promulgare. Cum am spus, nu venită de la D-zeu Tatăl sau ceva. Văd ca fcsbistii au lăsat iar râuri de lacrimi și speranțe deșarte pe aici, și e bine! Io ce am spus s-a adeverit de fiecare data, și va reamintesc, am spus încă din Iunie, imediat după meciul cu Mihailesti ca atât timp cât va îndeplini criteriul sportiv, Steaua va juca in Liga 1. Va ocupa Steaua măcar locul 4 la final!? Nu știu, șanse sunt, vedem! Forța Steaua!!!

În constituție scrie ca România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil. După logica ta, Romania poate fi în același timp și uniune de județe independente, pentru că paragraful din constituție nu conține cuvântul "doar".

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  31 Martie 2022, 09:45
Postat de c23655 pe 31 Martie 2022, 09:40

Asa este, Steaua are 13.120 titluri nationale, iar Dinamo 12.900.

N-am citit aceasta statistică,dar evident că este o lupta strânsă.Problema este cu talpanistii care n-au nicio treabă cu fenomenul sport.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează
Close