FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali vinde tot » Cei mai importanți doi oameni ai Stelei pot pleca în iarnă

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2015 11:32

Steaua nu are deloc un sezon prea bun, nereușind să se califice în cupele europene, iar în campionat se află abia pe poziția a cincea, cu 16 puncte.

Deși situația e critică, Gigi Becali vrea să vîndă orice jucător dacă primește suma pe care acesta o cere. Primele două piese care ar putea pleca în iarnă sînt și doi dintre cei mai importanți jucători, anunță Digisport.

Chipciu și Adi Popa sînt fotbaliștii care le-au luat ochii celor de la Astana și vor să-i aducă în Kazahstan. Prețurile pentru cei doi jucători sînt știute deja, patronul Stelei anunțînd în urmă cu ceva timp că pe Chipciu cere 5 milioane de euro, pentru pentru Popa doar un milion.

3.500.000 €e cota de transfer a lui Chipciu, conform transfermarkt

2.100.000 €e cotat Adi Popa, potrivit transfermarkt

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Septembrie 2015, 02:38

pacat de popica,stelist adevarat,restu sunt zero ,sa plece toti cu becali in frunte

ando89
ando89  •  16 Septembrie 2015, 16:41
Postat de decuadi pe 16 Septembrie 2015, 16:29

ii stii pe dinamovisti???? sunt ***. de mici, de mari.... voi stiti mai bine. ai facut o gluma seaca cu darwin. sec esti si tu, sa stii!. doar esti dinamopist.

Eu sunt doar plictisit, dar demonstreaza-mi ca esti plin de miez, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

decuadi
decuadi  •  16 Septembrie 2015, 16:29
Postat de ando89 pe 16 Septembrie 2015, 16:20

Ai un elefant frumos la nick, ce ar fi fost daca mamutii ar fi condus lumea de astazi? Il stii pe Darwin? Este stelist de mic:))

ii stii pe dinamovisti???? sunt ***. de mici, de mari.... voi stiti mai bine. ai facut o gluma seaca cu darwin. sec esti si tu, sa stii!. doar esti dinamopist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează