FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea neapărat VAR în Liga 1: „Gino, trezește-te! Vrem VAR”

Articol de , - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 08:59

Gigi Becali vrea ca o parte din drepturile TV să se ducă într-o investiție pentru tehnologia arbitrajului video.

După analiza din Gazeta de ieri, conform căreia FCSB ar fi fost pe primul loc în L1 dacă ar fi existat arbitraj video în fotbalul românesc, Gigi Becali a transmis un mesaj clar șefului Ligii, Gino Iorgulescu.

„Dacă sunt 28 de milioane de euro din drepturile TV, ia de acolo 1,5 milioane și bagă VAR! E mai interesant fotbalul cu VAR. Ia banii din drepturile noastre TV! Asta e dreptatea acum. Pentru dreptate plătim oricât, altfel rămânem înapoiați.

Eu îl iubesc pe Gino, este prietenul meu din copilărie, dar el doarme... Pune VAR și gata! A zis de vara trecută că bagă. Mi-a zis: «Gata, Gigi, facem!». Și? Și n-a făcut nimic! Nu mai dormi, Gino! Fă, bă, VAR-ul! Nici nu costă un milion, 700-800 de mii de euro și gata!”, a transmis Becali.

Și Hagi e de acord cu introducerea sistemului VAR în fotbalul românesc: „Ar fi benefic din toate punctele de vedere. Acum este viteză mare de joc, sunt multe faze pe care arbitrii nu pot să le vadă. Dar rrebuie găsite soluţii de finanţare, să nu se ia din drepturile TV. Este un subiect care interesează pe toată lumea, şi media, şi suporterii. Federaţia şi Liga trebuie să găsească soluţii”.

Dan Petrescu, antrenorul liderului, a completat: „Eu din minutul 1 am zis că vreau VAR! Chiar dacă stai 1-2 minute până afli exact ce e, VAR e foarte util în fotbalul de astăzi. Sper să fie și în România cât mai repede. Am evita toate suspiciunile”.

„Problema VAR-ului se rezumă la bani, pentru că nu poţi obliga cluburile să dea din banii proveniţi din drepturile TV. Ar fi alocată o sumă în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro. Aşa că trebuie să vedem dacă găsim alte surse” Gino Iorgulescu, președinte LPF

Citește și:

EXCLUSIV FCSB ar fi luat fața CFR-ului: VAR ar fi schimbat complet ierarhia în Liga 1

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (53)
10155094568142172
Steffen Christian Gavrila  •  20 Aprilie 2019, 18:49

Și acum văd aici răutate și invidie, Românul in 30 de ani nu a putut înțelege k cine are bani so plătește, atâta timp cât nu încalcă legea O POATE FACE. Ii vad pe câte unii aici pe forum înjurând, întrebând cine e el de vorbește, că vorbește nu știu cum sau nu știu cum fraților să vă intre in cap. OMUL FACE GE DORESTE CU BANI LUI, voi ăștia ,, domnișoare de pension CE ați realizat în viața? Voi numai vai k fura, k nu l duce capul,ca e cioban, e uite așa cioban cum e, a făcut vreo juma de miliard de euro, vro 150 mil luați numai de la UEFA. .. voi ce ați făcut, va spun eu... IN VIAȚA ASTA DOAR ATI CHIBIȚAT, altceva nimic.

10155094568142172
Steffen Christian Gavrila  •  20 Aprilie 2019, 18:42

Doamne câtă invidie in țara asta. Invidia e principala cauză a nerealizarea multor obiective și a unei Românii mai bogate și mai puternice, păi când vi cu textul ,, cine îi permite ciobanului să vorbească,, vad dc nu aveam autostrăzi, spitale, etc. Omul scoate bani din buzunar și plătește pt a avea o echipă. Că simți unii nebăgați in seamă și se răzbună pt asta, din păcate așa e la noi. Exact așa au făcut cei de la CSA, Când a tăiat Gigi *** gata nu a mai fost bun, A FURAT CLUBUL, cu smenuiala din justiție i au luat Numele, vad k palmaresul nu îl pot lua, ras am ajuns de râsul lumii, nicăieri în lume nu se întâmplă așa ceva...Au distrus un Brand pt k le a tăiat finanțarea, contestatarii lui sunt neica nimeni care vor sa trăiască pe spinarea lui dar nu se mai poate, gen Balint, Piturca, Lăcătuș, Tudorel Stoica, primul se da mare om de fotball, ce rezultate are .... 0...asta are și pt k nu I da și lui o lojă un salariu, ceva bonificații stă toată ziua și vb clubul și patronul de rău, Stoica și marele Lăcătuș la fel, cât au fost pe statul ciobanului era bun Gigi,acum ce fac ei cu proiectul CSA îl îngroapă cu competenta lor, de Piturca nu mai vorbesc, cât timp Prostul baga bani și el făcea ce vroia el,, era bun Gigi pe urmă când asta a zis k vrea și el macar o explicație un raport ceva să vadă cum se cheltuiesc bani gata s au certat și a început cu țipături și jigniri, påi pană una alta Gigi le a arătat că a făcut foarte multi bani și făra ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  20 Aprilie 2019, 18:33

Baaaaa Gino, nu mai dormi! N-auzi ce zice Gigi? Plus trompetele lui de la GigiSP!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează