FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Gigi Becali vrea sa stea pe bancă la meciul cu CFR

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2008 00:00

Gigi şi-a informat oamenii din club că doreşte să-şi conducă echipa de la marginea terenului, el intenţionînd să ia loc lîngă Lăcătuş şi Pedrazzini

Mutare-şoc a Stelei în vederea derby-ului cu CFR. Gigi Becali i-a anunţat pe toţi din club că doreşte să ia loc pe banca de rezerve la meciul de duminică seara. "Vreau să stau mai aproape de echipă, să pot să dau indicaţii în timpul meciului", a fost argumentul lui Becali, care i-a lăsat fără reacţie pe oficialii roş-albaştrilor.

Toţi ceilalţi conducători ai vicecampioanei au încercat să-l convingă să renunţe la idee, însă Becali le-a transmis că ţine cu orice preţ să stea alături de Lăcătuş şi Pedrazzini pe bancă. Cum regulamentul nu i-ar permite să ia loc pe bancă, el neavînd vreo funcţie în cadrul clubului, Steaua ar putea apela la o stratagemă. "Becali ar putea fi trecut pe foaia de joc ca masor", a declarat ieri unul dintre şefii LPF. Patronul ar prelua rolul Ion Budugă, masorul care stă de obicei pe bancă la meciuri şi care cară sticlele cu apă şi echipamentul jucătorilor.

ANDO, ŢI SE PREGĂTEŞTE CEVA

Ce sfaturi dă Gigi Becali :-)

Ieri, patronul Stelei a dezvăluit că a pregătit deja strategia echipei
1. "Trebuie să controlăm jocul, nu doar să legăm cîteva pase"
2. "Vreau ca mingea să fie doar la noi, cît mai mult timp"
3. "Le mai dăm mingea şi lor, dar să o recuperăm la centrul terenului pentru a putea pleca din nou în atac, să-i călărim din nou pe adversari"
4. "Ca să avem controlul jocului trebuie să avem 10-15 cornere pe meci, 7-8 lovituri libere şi ploaie de centrări"
5. "Dacă facem două pase şi apoi aruncăm mingea pe vîrfuri, nu înseamnă că vom controla jocul"
6. "Să dăm ploaie de centrări în careul advers, să nu mai ştie ăia încotro să o apuce, să le tremure picioarele"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (108)
 •  28 Februarie 2008, 02:28

Lasa ma ca acuma si antrenor esti.Lasa-l pe Lacatus sa-si faca treaba nu te mai tot baga.Ocupate de afaceri si politica ca sa nu ajungi hulit si urat de jucatori si fani.

 •  27 Februarie 2008, 21:15

bravo GOGULE

 •  27 Februarie 2008, 19:28

jiji,ciobanu,onlinesport,prosport

Vezi toate comentariile (108)
Comentează