FOTBAL  »  Superliga  »  GIULEȘTI

Rapidiștii s-au sucit » Gigi Becali, trimis „la plimbare”: „Să vină rivalii noștri de moarte să ia titlul și să se bucure în Giulești? Cum v-ați simți? Am fi alături de CFR”

Suporterii lui Rapid // foto: Cristi Preda - GSP
Suporterii lui Rapid // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 17:59 / Actualizat marti, 03 mai 2022 18:59

Gheorghe Răducanu, cunoscut drept „Corsicanu”, fostul lider al galeriei Rapidului, în continuare extrem de influent în rândul ultrașilor, a comentat posibilitatea ca stadionul din Giulești să găzduiască meciul dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului.

Cu Arena Națională rezervată pentru Saga Festival, FCSB caută o alternativă de stadion-gazdă al meciului din ultima etapă a play-off-ului, cu CFR Cluj.

Gigi Becali a vehiculat astăzi posibilitatea ca meciul să se joace în Giulești, pe arena pe care Rapid își dispută meciurile de pe teren propriu, scenariu căruia Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, nu s-a opus: „E un stadion făcut din bani publici și poate să joace oricine”.

În schimb, Gigi „Corsicanu”, fostul lider al ultrașilor rapidiști, nu este la fel de deschis ideii.

Fostul antrenor de la Dinamo și Rapid îl vede pe Florin Tănase capabil să joace la semifinalista din Champions League: „S-ar bate pentru postul de titular”
FCSB
Fostul antrenor de la Dinamo și Rapid îl vede pe Florin Tănase capabil să joace la semifinalista din Champions League: „S-ar bate pentru postul de titular”

Gigi „Corsicanu”, despre posibilitatea ca FCSB - CFR Cluj să se joace în Giulești

„Nu-l contrazic pe «fratele» meu, Liviu, dar a fost cam diplomat cu acea declarație.

Am rezerve că și-ar dori asta chiar și Gigi Becali. Cred că a făcut această declarație doar ca să le arate «pisica» celor care au putere de decizie pentru închirierea stadionului din Ghencea. Cred că nici ei nu-și doresc asta, nici măcar conducătorii și suporterii. Am văzut că și Florin Tănase a declarat că este prea mic Giuleștiul pentru ei.

Nu știu cât de mic este, că ei au avut numai câte 500-700 de spectatori. Au medie bună de spectatori din derby-uri, dar la noi e stadionul plin meci de meci, jucăm cu ultimele clasate și avem 14.000 de spectatori.

Nu ne-am simți confortabil să vină FCSB în Giulești, să joace cu titlul pe masă, să-l câștige și să se bucure aici. Puneți-vă în locul nostru! Să vină rivalii noștri de moarte șă ia titlul și să se bucure în Giulești? Cum v-ați simți?

Oricum, nu depinde de noi. Dacă patronul stadionului era un privat, atunci am fi putut vorbi cu el: «nu cumva să îi lași pe ăștia, că ne certăm cu tine». Dar când e vorba de instituțiile statului nu avem ce face, putem doar să ne spunem opinia”, a declarat acesta la „DigiSport special”.

Gigi „Corsicanu”: „Am fi alături de CFR Cluj”

Totuși, în eventualitatea în care meciul va avea loc pe stadionul lui Rapid, liderul suporterilor lui Rapid anunță că galeria va fi de partea celor de la CFR Cluj:

„Eu sunt prieten foarte bun cu Neluțu (n.r. - Varga, patronul ardelenilor), CFR este o echipă de-ale noastre, vișinie. Vă dați seama, am fi acolo, alături de CFR. E vorba despre tradiție, istoria clubului este legată de CFR”.

  • Rivalitatea care există acum între fanii celor două echipe nu a existat dintotdeauna.
  • În sezoanele 1981-1982 și 1983-1984, Rapid a evoluat „acasă” chiar pe terenul rivalei Steaua, în Ghencea. Motivul pentru care giuleștenii alegeau stadionul din bulevardul Ghencea era că stadionul lor, cel din Giulești, nu permitea accesul multor persoane la meci.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali, despre jocurile de culise din finalul sezonului: „Am o convenție cu Rotaru”

Uhrin jr. face tactica lui Dinamo cu gândul la baraj » Antrenorul a decis să renunțe la doi jucători

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 Mai 2022, 09:02
Postat de jabs pe 04 Mai 2022, 08:55

ce se mai baga in seama si grohaila asta...inca mai doare eliminatrea din uefa...pe veci

În seamă te bagi TU măi furnicuță!!! Corsicanu a vorbit drept și din inimă. Dar degeaba ne agităm aici!!! FCSB nu va juca niciodată pe Giulești , Becali nu a făcut decât să arunce și el o pastilă.

jabs
jabs  •  04 Mai 2022, 08:55

ce se mai baga in seama si grohaila asta...inca mai doare eliminatrea din uefa...pe veci

paolo13
paolo13  •  04 Mai 2022, 06:07

Corsicanu și Nelutu între ei, mare prietenie.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează