FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Gigi, joaca tu!

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2007 00:00

Lui Gigi Multescu jucatorii ii pica pe capete. Ieri seara, tehnicianul dispunea de numai 13 fotbalisti valizi: cei 11 titulari si doua rezerve, Iodi si Suciu.

Portarul Martin Tudor s-a plins in timpul saptaminii de dureri la umar si la brate, dupa ce Multescu si-a dus echipa sa se antreneze pe terenul cu zgura, amestecata cu rumegus, din apropierea stadionului. De altfel, Tudor vine dupa o accidentare mai veche, care l-a si facut sa-si piarda postul de titular. El va sta, totusi, pe banca, alaturi de alti doi jucatori cu probleme medicale, pe care Gigi Multescu spera, totusi, sa-i reactiveze. Cel mai probabil e vorba de Cordos, racit, Baciu, cu probleme la genunchi, si Sergiu Costea.

"Un ghinion teribil! M-am mai intilnit eu cu asa ceva in cariera. E clar, sintem decimati", a declarat aseara Gigi Multescu, un fost jucator bun care, daca era si prevazator, isi facea carnet de fotbalist, ca si Marius Lacatus pe vremea cind antrena UTA. La masa, luata in cantonamentul de la Hotel Sport, si chelneritele i-au luat in colimator pe jucatori: "Citi trebuie sa fiti ca sa jucati fotbal? Nu sinteti prea putini?".


13 jucatori din lotul lui "U" sint valizi pentru meciul de azi cu Unirea Urziceni

" Cristi Pojar stie totul despre U Cluj. Chiar si cine sint accidentatii"
Gheorghe Multescu


Lupta cu zapada
Jucatorii lui "U" s-au pregatit azi pe "Ion Moina", dupa ce, in prealabil, gazonul a fost degajat de zapada cu ajutorul unor binevoitori carora li s-a promis, in schimbul muncii prestate, un sandvici si un ceai. Zapada a fost incarcate pe bannere transformate in prelate, insa se spera ca azi munca sa devina mecanizata, prin aducerea unui tractor. "sepcile rosii" au dat dovada de inventivitate si in trecut, greblind terenul cu ambulanta, de care au agatat crengi uscate! (Raed Krishan)

Indisciplinat
Desi inca nerefacut dupa o accidentare la glezna, Romik Haciatrian a anuntat ca tine mortis sa evolueze impotriva Unirii Urziceni, fosta sa formatie. "Nu vreau sa-l acuz cu nimic pe Romik, pentru ca eu sper ca am ramas prieten cu el. Dar Dan Petrescu are niste principii clare de la care nu accepta abateri. Unul dintre ele este disciplina. Daca te abati de la aceste principii, ai de suferit", a oferit Cristi Pojar, voalat, o explicatie a motivelor pentru care armeanul vrea neaparat sa-i plateasca polite mai vechi "Bursucului". (Mihai Mateas)

In copac sau pe hotel
Liderul galeriei, Mircea Cenan, alias RJ, a spus ca nu va lipsi de la nici un meci al Universitatii. "Ma urc in copaci sau pe hotel", a spus Cenan, care a primit pe cale judecatoreasca interdictie de a mai intra pe stadioane vreme de trei ani. "Am fost amendat de o multime de ori, de multe ori aiurea. Nu zic ca sint baiat cuminte, dar au ajuns sa ma amendeze din orice! Totalul amenzilor pe care trebuie sa le platesc ajunge la 500 de milioane de lei vechi. E incredibil", a spus RJ. (Dan Brie)

Pojar, impartit
Fost jucator si antrenor al lui "U", Cristi Pojar, actualul secund al lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni, isi va intilni miine, din postura de adversar, echipa de suflet. "Nu vreau sa vorbesc prea mult despre acest meci, pentru ca e un caz special. Indiferent de rezultat, voi ride cu un ochi, iar cu altul voi plinge. Tot ce pot sa spun e ca imi doresc din suflet, ca la finalul sezonului, Universitatea sa se afle deasupra liniei echipelor retrogradate", a marturisit Pojar. (Mihai Mateas)

In asteptare

Suspendat 6 etape dupa ce l-a injurat pe asistentul sovre, mijlocasul Mugur Bolohan nu s-a hotarit daca va ataca sau nu decizia Comisiei de Disciplina. "Deocamdata, astept. Nici nu mi-am dat seama ca e acelasi arbitru cu care am mai avut probleme in acelasi campionat", a spus jucatorul. (Dan Brie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează