FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Mulțescu, anunțat de spanioli că va pleca! Când vine noul staff la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 20:02 / Actualizat vineri, 14 august 2020 20:34

Ionel Dănciulescu, fost director sportiv la Dinamo, a dat detalii despre schimbările care se vor petrece la Dinamo după ce Pablo Cortacero a cumpărat clubul de la Ionuț Negoiță.

Fostul atacant a dezvăluit că actualul antrenor, Gigi Mulțescu (68 de ani), a fost deja anunțat că de luni, 15 august, va fi înlocuit și că doar sâmbătă va mai pregăti echipă.  Tehnicianul care a luat patru puncte în cele două meciuri în care a pregătit-o pe Dinamo (2-1 cu FC Voluntari și 1-1 cu Viitorul) mai are contract până pe 15 august, iar „Corbul” spune că acesta va pleca.

„Din câte știu eu, Gigi Mulțescu a fost deja anunțat că nu va mai continua. Va mai pregăti echipa două zile, iar de luni va fi schimbat. Sâmbătă va fi un meci amical între componenții lotului, iar după aceea jucătorii vor avea liber sâmbătă după amiază și duminică. Iar luni ar trebui să vină noul staff al echipei.

Eu cred că cea mai bună variantă e Cosmin Contra. Cunoaștea fotbalul românesc, cunoaște fotbalul spaniol. Și are și o relație foarte bună cu cei din noua conducere”, a declarat Ionel Dănciulescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

O să mă ocup de echipă până când... nu mă mai ocup! Eu am contract până pe 15 august, cu drept de prelungire. Am negociat prelungirea, dar era seară și nu am semnat. Eu sunt la dispoziția clubului până când e nevoie. Noul patronat, sigur, poate să își aleagă echipa tehnică. Cine dă bani conduce. 

Veni, vidi, vici, roiu! O iau așa, ca pe o glumă. Ce să fac? Echipa e pe drumul bun, lucrurile merg foarte bine. Important e ca Dinamo să găsească drumul bun. Sunt trist în suflet, dar viața merge înainte. Am discutat despre prelungire, dar, cu noua conducere, lucrurile se vor schimba. Poate găsesc și eu ceva. Dacă nu, noi să fim sănătoși!
- Gigi Mulțescu la emisiunea „Digi Sport Special”, pe 13 august

Cosmin Contra sau Jose Luis Oltra pentru Dinamo

Cosmin Contra este principala țintă a lui Dinamo. În cazul în care Cosmin Contra nu va ajunge la Dinamo, investitorii spaniolii se vor orienta către Jose Luis Oltra, antrenor iberic în vârstă de 51 de ani. Oltra a antrenat 13 echipe în cariera sa, petrecând în medie 1.05 ani la fiecare dintre acestea. Cea mai longevivă aventură a lui Oltra a fost la Cordoba, unde a condus echipa între iulie 2015 și noiembrie 2016. Alte nume importante din CV-ul spaniolului sunt Granada, Mallorca, Deportivo la Coruna și Levante.Jose Luis Oltra este unul dintre preferații lui Pablo Cortacero. Atunci când acesta din urmă a încercat să preia echipa spaniolă Almeria, tot Oltra era în capul listei posibililor antrenori. 

VIDEO. S-a vândut Dinamo! Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pică varianta Cosmin Contra? Prima reacție a lui „Guriță”: „Poate au pe altcineva cu care vor să înceapă proiectul”

Spaniolii de la Dinamo părăsesc Bucureștiul. Motivele și când vor să discute cu fanii-acționari. Cum arată noua conducere, după plecarea oficială a lui Dănciulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
idi53
idi53  •  15 August 2020, 07:48

Inteleg ca spaniolii isi vor aduce la conducere echipa lor ,dar sa darami tot ce a fost buna la Dinamo ,asta n-o mai inteleg! Au dat afara simbolul lui Dinamo ,Danciulescu ,cel care s-ia vandut trofeele pt a ajuta pe Dinamo ,apoi pe Gigi Multescu ,care a venit antrenor ,cand situatia a fost tragica!Dezizii gresite ale spaniolilor care se vor vedea mai tarziu in relatia cu suporterii fara de acre Dinamo acum nu ami exista!Cineva trebuie sa le explici aceasta situatie!Iar daca cei care le explica sunt Balanescu si Iorga ,atunci situatia e groasa si Dinamo va ajunge din nou ...ciuca batailor!

rocky2
rocky2  •  14 August 2020, 23:47
Postat de mihai88 pe 14 August 2020, 22:18

Daca vine Oltra la Dinamo au sanse la titlu. L-am cunoscut in Castellon...acolo a antrenat cel mai mult (vreo 3-4 sezoane) si e un antrenor f metodic si profesionist.

Faţă de Guriţă? Nici nu e greu sa fie mai profesionist!

zamorano
zamorano  •  14 August 2020, 23:05
Postat de creeperno pe 14 August 2020, 22:36

Oricare antrenor vine, totul va fi bine

Se pare că noul antrenor va fi Florin Marin zis Flocea care a mai fost in epoca Neţoiu.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează