FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 3-0

Gigi Mulțescu, după trei victorii la rând: "Am pregătit foarte bine meciul din punct de vedere tactic"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 22:42

Gigi Mulțescu, 66 de ani, a ajuns la trei victorii consecutive pe banca Astrei, după ce astăzi a învins pe teren propriu Poli Iași, scor 3-0.

"Eu am pregătit foarte bine meciul din punct de vedere tactic. M-a interesat să-l închid. Cei de la Iași au jucători buni.

Va fi o mică finală acum cu Viitorul. Va fi un meci greu pentru noi. Ați văzut ce potențial are Viitorul. E o echipă foarte bine pusă pe teren. Trebuie să dăm gol și să câștigăm. Avem nevoie neapărată de un punct.

Noi și Craiova arbitrăm campionatul", a declarat Mulțescu la TV Telekom Sport.

"Sunt șanse pentru cupele europene. Ne așteaptă acum trei meciuri foarte grele. Mergem la Viitorul, unde se câștigă foarte greu. Domnul Mulțescu a venit cu ceva nou. Îi mulțumim că ne-am revenit, dar îi mulțumim și domnului Iordănescu" 
Alexandru Dandea, Astra Giurgiu

ASTRA - POLI IAȘI 3-0
Au marcat: Abang 10, Al. Stan 48, Dandea 82 pen.

ETAPA A 7-A

Play-off
Craiova - Viitorul 3-3 Detalii AICI
FCSB - CFR 1-1 Detalii AICI
Astra - Iași 3-0 Detalii AICI

Play-out
Voluntari - Juventus 0-1 Detalii AICI
Timișoara - Chiajna 1-0 Detalii AICI
Gaz Metan - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Sepsi - Dinamo 2-0 Detalii AICI

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
100002473541087
Danut Ognean  •  01 Mai 2018, 11:17

sper sa bati si fcsb-ul multescule

1668012466755844
Cornel Burcea  •  01 Mai 2018, 11:08

Vai nu Iordanescu a facut echipa asta asta este diferenta intre un adevarat antrenor si parveniti care au adus fotbalul unde este. Stefan Ghiorghiu asta este scoala lor. Nu demult spnea ca aia era limita jucatorilor vai mama ta de parvenit. El uita ca acolo sant niste oameni de fotbal Coman, Buduru

xavi-
xavi-  •  01 Mai 2018, 08:17
Postat de corectu pe 01 Mai 2018, 07:35

Iesenii si-au odihnit titularii pentru meciul cu Steaua.

Iasi nu a vrut sa joace cu Astra iar Craiova s-a dat la o parte,eu de la meciul ala nu mai suport Craiova,cum sa iti menajezi jucatorii cand tu inca mai ai sanse la titlu,cu victorie la Astra si Viitorul ...Craiova era la 3 pct de FCSB ,probabil sa nu il supere pe Becali,o sa vezi cum joaca Craiova cu CFR si cum nu misca cu FCSB,Craiova indiferent de nume a fost capra FCSB-ului,pacat de public,jucatori si conducatori fara orgoliu sau mandrie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează